2012-08-27 16:20:05
Φωτογραφία για ΜΙΡΑΛΑΣ : ΕΑΝ ΜΕΤΡΟΥΣΕ, ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ
Ο Κέβιν Μιραλάς έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στους «χωριάτες», όπου η Έβερτον επικράτησε με 3-1 της Άστον Βίλα και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του.

«Οι συμπαίκτες μου δεν σταμάτησαν λεπτό να μου μιλάνε μέσα στο γήπεδο. Ήταν υπέροχα, διότι μου μιλούσαν και με κατεύθυναν συνεχώς. Ένιωσα φανταστικά τη στιγμή που μπήκα στο γήπεδο. Πέρασα αλλαγή όταν προηγούμασταν 3-0, επομένως ήμουν λίγο πιο ήρεμος από ότι συνηθίζω».

Ο Μιραλάς σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. "Δεν ξέρω εάν όντως ήταν οφσάιντ. Δεν μπορούσα να πω κάτι. Εάν μετρούσε, το ντεμπούτο μου θα ήταν φανταστικό. Θα προσπαθήσω να σκοράρω στο επόμενο παιχνίδι. Το σημαντικότερο είναι να βρίσκομαι στη σωστή θέση και να παίρνω λεπτά συμμετοχής".

Τέλος τόνισε: "Ήδη παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ήξερα ότι ερχόμουν σε μια σπουδαία ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Οι οπαδοί με εντυπωσίασαν στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη στήριξή τους".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ