2012-08-27 13:15:08
Φωτογραφία για ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ!
Ο Σουμπίνιο Σισέρο έχει αγωνιστεί -σε επίσημα ματς- με πέντε διαφορετικές ελληνικές ομάδες και έχει κατορθώσει να σκοράρει με όλες!

Το οξύμωρο για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο, είναι πως δεν έχει πετύχει γκολ με την ομάδα στην οποία ανήκει, τον Ολυμπιακό (έχει συμμετοχές μόνο σε φιλικά ματς), όπως τονίζει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Συγκεκριμένα, ο Σουμπίνιο πανηγύρισε 13 γκολ με τον Εθνικό, την ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα (στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής το 2009-10), βρήκε από μία φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα με Πανσερραϊκό (2010-11), ΟΦΗ (το α' εξάμηνο του 2011-12), ενώ πέτυχε και 9 γκολ με τον Λεβαδειακό, στον οποίον έπαιξε στο β' εξάμηνο της περσινής σεζόν.

Από χθες ο Ατρόμητος έγινε η πέμπτη κατά σειρά ομάδα με την οποία πετυχαίνει γκολ σε επίσημο παιχνίδι.

Το χθεσινό γκολ μάλιστα ήταν το τρίτο που πετυχαίνει ο Σουμπίνιο κατά της Κέρκυρας. Η αρχή έγινε στις 4 του περασμένου Μαρτίου στο εντυπωσιακό 4-3 του Λεβαδειακού επί της νησιωτικής ομάδας. Μόλις τρεις ημέρες αργότερα, ξανά φυσικά με τη φανέλα της βοιωτικής ομάδας, σκόραρε από την άσπρη βούλα εναντίον του ΑΟΚ (στο ίδιο γήπεδο), με τη διαφορά πως αυτό το τέρμα δεν είχε αντίκρισμα, καθώς οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 3-2.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ