2012-08-27 00:33:23
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ (1-2)
O Oλυμπιακός πέτυχε το σκόπο του, που ήταν η κατάκτηση των 3 βαθμών, αλλά...μόνο ευχάριστα μυνήματα δεν έστειλε στον κόσμο του.

Ομάδα με πολλά κενά, τραγικά λάθη στην άμυνα και περίπου ίδιες τελικές προσπάθειες με τη νεοφώτιστη Βέροια, είναι πράγμα ανεπίτρεπτο.

Πάντως, το μήνυμα πρέπει να το πήραν αυτοί που πρέπει... Παίκτης που έκανε τη διαφορά ο Μασάντο και τελικά... ότι πληρώνεις παίρνεις.

Ας δούμε τι έκανε αναλυτικά κάθε ερυθρόλευκος :

Kάρολ :

Τραγικό το λάθος του στο γκολ της Βέροιας. Από εκεί και πέρα ήταν καλός, αλλά δε μπορεί να πάρει καλό βαθμό στη συνολική απόδοσή του μετά το...κοροϊδίστικο γκολ που δέχτηκε. Συμβαίνουν βέβαια αυτά, αλλά... η εμπειρία του Ρόι θα έπρεπε να καθαρίσει τη συγκεκριμένη φάση πολύ εύκολα.

Τοροσίδης :

Είχε προβλήματα με τον Μπαρκάν,και γενικά η εμφάνισή του δεν ξεπέρασε τη μετριότητα. Λίγες οι προωθήσεις του και ακόμα λιγότερες οι πετυχημένες Χολέμπας :


Από την ωραία του προσπάθεια ήρθε το γκολ του Τζιμπούρ και γενικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλός, κυρίως στον επιθετικό τομέα. Αμυντικά, έδωσε μάχες, κάποιες κέρδισε, κάποιες άλλες τις έχασε. Καλός σε γενικές γραμμές.

Σιόβας :

Το κέντρο της άμυνας παραπαίει και κάποιες ευθύνες αναλογούν και στο Σιόβα που θα πρέπει να έχει πιο γρήγορες αντιδράσεις. Ίσως ο Ολυμπιακός σ'αυτή τη θέση έχει ανάγκη από ένα πιο γρήγορο παίκτη...

Κοντρέρας :

Δείχνει ότι πιο ποιοτικό έχει η ομάδα στη θέση των στόπερ, παρόλο που δεν έχει προλάβει καλά καλά να μάθει ακόμα τα ονόματα των συμπαικτών του. Η εμπειρία του θα βοηθήσει σίγουρα, η φρεσκάδα και η ταχύτητα δε το γνωρίζουμε...

Μοντέστο :

Σαν αμυντικό χαφ τα πήγε καλά, πέτυχε γκολ, είχε και δοκάρι, αλλά... για την Ευρώπη δε μπορεί να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση για ολόκληρο αγώνα. Δείχνει και είναι αργός... Στον αγώνα με τη Βέροια πάντως ήταν καλός.

Μανιάτης :

Έτρχε, μόχθησε, αλλά έκανε αρκετά λάθη. Περιμένει πολλά περισσότερα απ'αυτόν ο Ολυμπιακός. Μέτριος σήμερα με εύκολα λάθη...

Μασάντο :

Είπαμε και στον πρόλογο. Ότι πληρώνεις, παίρνεις. Μαζί με τον Ιμπαγάσα, ότι πιο ποιοτικό υπάρχει στον Ολυμπιακό. Μοίρασε σωστά τη μπάλα, έκοψε, έτρεξε. Ίσως ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού σήμερα που παραλίγο να πετύχει και γκολ στο σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Δασκαλάκης.

Ιμπαγάσα :

Σα το παλιό κρασί... Ο Αργεντίνος είναι παίκτης κλάσης και το ξέρουμε. Μακάρι να μην έχει τραυματισμούς γιατί ο Ολυμπιακός τον έχει ανάγκη. "Ξυπνάει" τους συμπαίκτες του όταν πρέπει, μοιράζει σωστά τη μπάλα και όταν χρειαστεί, κάνει και τον...κόφτη! Πολύ καλός.

Αμπντούν :

Μακριά από τον καλό του εαυτό,σίγουρα μπορεί πολύ καλύτερα. Σήμερα ήταν αρνητικός, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Τζιμπούρ :

Έκανε τη δουλειά του με εξαιρετικό γκολ, έτρεχε άλλα κουράστηκε και ήταν εμφανές. Ότι πιο αξιόπιστο είχε ο Ολυμπιακός σήμερα στην επιθετική του γραμμή σήμερα...

OI AΛΛΑΓΕΣ :

Φουστέρ :

Με την είσοδό του ο Ολυμπιακός πίεσε περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή.Έκανε κλεψίματα και γενικά βοήθησε στα 20 λεπτά περίπου που αγωνίστηκε.

Μήτρογλου :

Έπαιξε κάτι περισσότερο από 10 λεπτά και δεν πρόλαβε να κάνει κάτι το αξιόλογο.

Γκρέκο :

Δε μπορεί να κριθεί, αφού έπαιξε μόλις 6 λεπτά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ