2012-08-26 22:08:16
Φωτογραφία για ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 (Djebbour 20' , Ioannou 30')
 

34' Σέντρα του Τοροσίδη, η μπάλα θα περάσει από τον Δασκαλάκη, αλλά ο Τζεμπούρ δεν μπορεί να την στείλει στα δίχτυα.

30' Γκολ για τη Βέροια με τον Ιωάννου. Ο Μπαργκάν σεντράρει, ο Κάρολ κάνει απίστευτο λάθος και η μπάλα θα στρωθεί... "λουκούμι" στον Ιωάννου, ο οποίος σε κενή εστία κάνει το 1-1.

Καλή και κυρίως δουλεμένη, ομάδα φαίνεται η Βέροια.

26' Ωραία κίνηση και σουτ του Μπαργκάν, αλλά ο Κάρολ μπλοκάρει.

23' Σέντρα του Γεωργιάδη, κεφαλιά του Μπαργκάν αλλά ο Κάρολ είναι σε ετοιμότητα και διώχνει την μπάλα με τα χέρια. Νέα καλή στιγμή για την Βέροια.

Το γρήγορο γκολ που ήθελε ο Ζαρντίμ, έρχεται από τον Τζεμπούρ και μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί το παιχνίδι, από εδώ και πέρα, η ομάδα του Πορτογάλου.

20' Γκολ για τον Ολυμπιακό. Υπέροχη ενέργεια του Χολέμπας, γύρισμα πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή και ο Τζεμπούρ με ωραίο τακουνάκι ανοίγει το σκορ για τον Ολυμπιακό.


19' Ωραία κίνηση του Τζεμπούρ στην μεγάλη περιοχή, σουτάρει με το αριστερό, αλλά ο Δασκαλάκης παραχωρεί κόρνερ.

16' Δυνατό φάουλ από τον Μανιάτη, ο οποίος δέχεται τις παρατηρήσεις του Βοσκάκη.

13' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό με τον Μοντέστο. Κόρνερ του Μασάδο, ο Κορσικανός πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα στα πόδια του Τόμας και στη συνέχεια το δοκάρι του Δασκαλάκη.

11' Ο Ιωάννου σκοράρει αλλά δεν θα μετρήσει το γκολ, αφού συνελήφθει σε θέση οφ σάιντ. Η επανάληψη της φάσης δείχνει πως κακώς δεν μετράει το τέρμα. Είναι λάθος η απόφαση του διαιτητή.

8' Καλή στιγμή για τη Βέροια. Ο Κάρολ έδιωξε την μπάλα, εκείνη έφτασε στον Ολαϊτάν, ο οποίος δοκίμασε από μακριά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Η Βέροια, κυκλοφορεί περισσότερο από τον Ολυμπιακό την μπάλα σε αυτά τα πρώτα λεπτά.

2' Σέντρα του Σνάουτσνερ, κεφαλιά του Μπαργκάν, αλλά μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Κάρολ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης με τη Βέροια στη σέντρα.

 

Η ενδεκάδα του Θρύλου! Κάρολ, Τοροσίδης, Κοντρέρας, Σιόβας, Χολέμπα Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Μασάδο και Τζιμπούρ Με σχήμα 4-2-3-1 παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος τενχικός, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το επίσημο «ντεμπούτο» του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Κάτω από τα δοκάρια προτιμήθηκε ο Ρόι Κάρολ, ενώ την αμυντική τετράδα συγκροτούν οι Τοροσίδης, Κοντρέρας, Σιόβας, Χολέμπας. Οι Μανιάτης, Μοντέστο θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα σε ρόλο οργανωτή. Οι Αμπτνούν και Μασάδο θα καλύψουν τις δύο πτέρυγες, με τον Ράφικ Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.
redwhitenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκλεισε και Κορδέρο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκλεισε και Κορδέρο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ