2012-08-26 10:06:28
Φωτογραφία για Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ... ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΑΣΤΕΡΙ!
Η ώρα των πρωταθλητών έφτασε! Ξεκινάει σήμερα η προσπάθεια για το 4ο αστέρι στη φανέλα του Θρύλου!

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Βέροια (21:30, Novasports 1) και θέλει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του 40ου τίτλου στην ιστορία του συλλόγου!

Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ καλούνται να μπουν με προσοχή στην αναμέτρηση με τη Βέροια, αφού οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες και οι ερυθρόλευκοι δεν θα ήθελαν να την... πατήσουν στην Ημαθία. Για αυτό το λόγο θα μπουν με επιθετικές διαθέσεις από το πρώτο λεπτό του αγώνα και θα προσπαθήσουν να το «καθαρίσουν» το συντομότερο δυνατόν.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης οι παλιοί, και ιδιαίτερα ο Τζιμπούρ, μάζεψαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας και τους εξήγησαν ότι καμία ομάδα δεν θα τους χαριστεί και όλοι αντίπαλοι θέλουν να νικήσουν τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός από την πλευρά του, αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κάρολ, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Κοντρέρας, Σιόβα και Χολέμπας
. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Μοντέστο, ενώ λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Γκρέκο με τον Μανιάτη. Στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται ο Αμπντούν, στο αριστερό ο Μασάδο και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου και Πάντελιτς. Εκτός είναι οι τραυματίες Τάτος και Αβραάμ Παπαδόπουλος, όπως και οι Μανωλάς, Βλαχοδήμος, Ζαραδούκας και Ντιόγο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ