2012-08-26 08:55:04
Φωτογραφία για Στη μακρινή Αυστραλία ο Ζαφείρης Μελάς
Ύστερα από 18 χρόνια ο Ζαφείρης Μελάς βρίσκεται στην Αυστραλία για τέσσερις εμφανίσεις. Το Σάββατο θα είναι στη Μελβούρνη για δύο εμφανίσεις.

Στη συνέχεια, την Παρασκευή 31 Αυγούστου θα εμφανιστεί στο Μπρίσμπαν, στην αίθουσα της Ελληνικής Κοινότητας, στην τελευταία συναυλία που θα δώσει στην Αυστραλία.

Μαζί του, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο γιος του Θεόδωρος και η Βιβή Μαστραλέξη.

Η «Espresso» μίλησε μαζί του λίγα λεπτά μετά την προσγείωσή του και δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση που βρίσκομαι στην Αυστραλία και κοντά στους ομογενείς. Μετά από δεκαοκτώ χρόνια βρίσκομαι ξανά για τέσσερις εμφανίσεις. Τώρα όμως θα ήθελα να ξεκλέβω λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις μου προκειμένου να μπορέσω να δω και κάποιους φίλους τους οποίους έχω αποκτήσει μετά από τόσες επισκέψεις μου στην Αυστραλία».

Αν και κατέβηκε στην ήπειρο των καγκουρό με την καλύτερη διάθεση, του έτυχε ένα άσχημο γεγονός καθώς παραλαμβάνοντας τα μουσικά όργανα είδαν ότι κάποια είχαν σπάσει, τα οποία όμως αναμένεται να αντικαταστήσει η αεροπορική εταιρεία που φέρει και την ευθύνη.

Ο τραγουδιστής δέχτηκε αρκετά θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο και περιμένει τη στιγμή που θα δει από τους μεγαλύτερους μέχρι και τους νεότερους να χορεύουν ελληνικά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η VW στη F1 το 2015;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η VW στη F1 το 2015;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ