2012-08-25 18:21:16
Φωτογραφία για Insidefutbol : ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Γκαέλ Κακουτά πλησιάζει στο λιμάνι σύμφωνα με αγγλικό ρεπορτάζ, που αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην επίτευξη της συμφωνίας για τον δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο.

Το αγγλικό site Insidefutbol υποστηρίζει ότι «ο Ολυμπιακός είναι κοντά στη συμφωνία με την Τσέλσι για τον δανεισμό του Γκαέλ Κακουτά. Όπως εκτιμάται η ελληνική ομάδα είναι κοντά στο να διασφαλίσει την συμφωνία με την Τσέλσι για τον δανεισμό του Γκαέλ Κακουτά.

Για τον παίκτη ενδιαφέρονται και οι Μαρσέϊγ και Λιόν, όμως καμιά από τις δύο ομάδες δεν έχει καταφέρει να συμφωνήσει με την Τσέλσι. Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται στην... pole position για την απόκτησή του.

Πηγές από την Ελλάδα αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ κοντά στο να κλείσει στον ελληνικό σύλλογο. Η συμφωνία με τον Κακουτά θα είναι με την μορφή του ετήσιου δανεισμού και θα επιλύσει το πρόβλημα περιορισμένης συμμετοχής που έχει ο παίκτης στο 'Στάμφορντ Μπριτζ'». Οι Άγγλοι πάντως μεταξύ άλλων επικαλούνται και ελληνικές πηγές για το επικείμενο deal...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ