2012-08-25 17:19:18
Φωτογραφία για ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ...
Άκαρπες παραμένουν 72 και πλέον ώρες μετά την εξαφάνιση του 56χρονου Ισπανού τουρίστα στην Αγ. Παρασκευή Σκιάθου, οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο συναγερμός στο νησί σήμανε από το απόγευμα της Τετάρτης, οπότε η σύζυγος...

του 56χρονου αγνοούμενου, δήλωσε την εξαφάνιση του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και έκτοτε στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση, στην οποία συμμετέχουν η ΕΛ.ΑΣ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, άνδρες της ΕΜΑΚ και το Λιμενικό Σώμα, με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων, που κατέφθασαν από το Βόλο στο νησί, το πρωί της Πέμπτης. Ακόμα και ελικόπτερα ( ένα ιδιωτικό και ένα της πολιτικής προστασίας ) συνδράμουν στην επιχείρηση, χτενίζοντας ολόκληρη την περιοχή.

Ο 56χρονος Ισπανός, με τη σύζυγο του, κάτοικοι Βελγίου, επισκέφθηκαν το νησί για διακοπές και διέμεναν στο σπίτι Ελλήνων φίλων τους, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου ο 56χρονος έφυγε από το σπίτι γύρω στις 14.00 και έκτοτε αγνοείται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 56χρονος, με του οποίου τις φωτογραφίες έχει κυριολεκτικά γεμίσει ολόκληρο το νησί, είναι καρδιοπαθής, ενώ, όπως αποκάλυψε η σύζυγος του, αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ