2012-08-25 14:09:07
Φωτογραφία για Ξήλωσαν μέρα-μεσημέρι ολόκληρη την περίφραξη γηπέδου!
Πρωτοφανές θράσος είχαν δυο τσιγγάνοι «κυνηγοί» μετάλλων που δεν δίστασαν μέρα- μεσημέρι να ξηλώσουν ολόκληρη την συρμάτινη περίφραξη του γηπέδου της «Αργούς» στις Νέες Παγασές Μαγνησίας! Σαν να μην συνέβαινε τίποτα, οι δράστες έκαναν τη  δουλειά τους αδιαφορώντας για τους περαστικούς που τους παρακολουθούσαν εμβρόντητοι!

Οι περισσότεροι πίστεψαν ότι δεν μπορεί να γινόταν κάτι άλλο από… εργασίες αντικατάστασης της περίφραξης! Κάποιοι, όμως, πονηρεύτηκαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Άνδρες της Ασφάλειας Βόλου εντόπισαν στην περιοχή Αϊβαλιώτικα τα δυο αδέλφια ηλικίας 39 και 42 χρόνων την ώρα που μετέφεραν με το φορτηγάκι τους την κλεμμένη σήτα και τους μεταλλικούς πασσάλους της περίφραξης και τους συνέλαβαν. Τα κλεμμένα υλικά επιστράφηκαν στους αρμόδιους του γηπέδου, ενώ οι δράστες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Βόλου.

*** Δεν του έφταναν τα καύσιμα που έκλεψε, ήθελε και το… εμπόρευμα του φορτηγού από το οποίο άντλησε 60 λίτρα πετρελαίου, ένας 45χρονος Έλληνας που συνελήφθη σε χωριό της Καβάλας! Οι αστυνομικοί τον βρήκαν να μεταφέρει εκτός από τα καύσιμα εννέα κιβώτια με οινοπνευματώδη ποτά, ένα αλυσοπρίονο και είδη ρουχισμού και επίπλων, τον συνέλαβαν και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Καβάλας.


*** Μια αποθήκη ιδιοκτησίας του Ο.Τ.Ε. στην Κω ρήμαξαν άγνωστοι «κυνηγοί» χαλκού στο διάστημα των τελευταίων πέντε ημερών που δεν πήγαιναν τεχνικοί του Οργανισμού. Οι άγνωστοι δράστες που αναζητούνται από την Ασφάλεια, έκλεψαν καλώδια συνολικού μήκους 300 μέτρων και εξαφανίστηκαν.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επιτέλους μπαλίτσα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επιτέλους μπαλίτσα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ