2012-08-25 13:12:50
Φωτογραφία για Νάνσυ Αλεξιάδη: «Έφαγα ότι δεν είχα φάει 10 χρόνια και πήρα οκτώ κιλά»
Η τραγουδίστρια Νάνσυ Αλεξιάδη που γνωρίσαμε μέσα από μουσικό ριάλιτι σόου, κάνει δυναμικό come back. Αποφάσισε, έπειτα από δυόμιση χρόνια να βγει και πάλι στο τραγούδι. Μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο αποκαλύπτοντας τους λόγους για τους οποίους είχε αποσυρθεί από το χώρο.

Τι ήταν αυτό που σε οδήγησε πριν από δυόμιση χρόνια να πάρεις την απόφαση να σταματήσεις οποιαδήποτε καλλιτεχνική δραστηριότητα;

Είχα σχεδόν δέκα χρόνια να κάνω διακοπές, γιατί εργαζόμουν χειμώνα-καλοκαίρι ασταμάτητα. Ένιωθα ότι έφευγε η ζωή μου χωρίς να τη χαίρομαι. Ήθελα να μπορώ να φάω ως άνθρωπος γιατί μέχρι τότε αναγκαζόμουν να γυμνάζομαι και να προσέχω τη διατροφή μου για να είμαι αδύνατη. Ειλικρινά, σε αυτά τα δυόμιση χρόνια έφαγα ό,τι δεν είχα φάει μια δεκαετία, με αποτέλεσμα να πάρω οκτώ κιλά.

Πως ένιωθες όταν έβλεπες τον εαυτό σου στον καθρέφτη με κάποια παραπάνω κιλά;


Δεν μου άρεσα καθόλου! Σιχαινόμουν τον εαυτό μου, αλλά ήξερα πως όταν έρθει η στιγμή θα τα χάσω.

Τι σου έλειψε πιο πολύ το διάστημα της αυτοαπομόνωσης;

Να τραγουδάω. Η δημοσιότητα δεν μου έλειψε καθόλου. Και σε πληροφορώ ότι αυτά τα δυόμιση χρόνια δεν έβαλα ούτε κραγιόν. Κυκλοφορούσα χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τη φόρμα μου και τα αθλητικά μου και το απολάμβανα όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Είχα δυο χρόνια να φορέσω τακούνια. Ούτε τα μαλλιά μου έβαφα. Είχε φτάσει η ρίζα μου τριάντα εκατοστά και δε με ένοιαζε, γιατί είχα μια άρνηση με ό,τι είχε να κάνει με τον καλλωπισμό. Ύστερα από οκτώ χρόνια έβγαλα για πρώτη φορά και τα extensions. Αισθανόμουν επιτέλους το κεφάλι μου ανάλαφρο και δεν το πίστευα. Σταμάτησα να κάνω μανικιούρ και μπορούσα να τρώω τα νύχια μου, κάτι που είχα να κάνω από την εφηβεία μου.
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ