2012-08-25 09:08:03
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Ήταν ο χειρότερος Πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης
Έχω φτάσει 55χρονών και η μοίρα μου επιφύλαξε δυστυχώς να δω έναν τόσο ¨μικρό¨ τόσο ¨λίγο¨ Πρωθυπουργό για τα συμφέροντα της Ελλάδος... για τα συμφέροντα της Πατρίδος μας!!

Ο κος Σαμαράς στην σημερινή του συνέντευξη με την Μέρκελ στην Γερμανία, ήταν ο χειρότερος Πρωθυπουργός όλων των Εποχών!

Δεν χρησιμοποιώ όπως βλέπετε φράσεις για τον Σαμαρά ¨ο πρωθυπουργός μας ή ο πρωθυπουργός της Ελλάδος¨. Γιατί προσωπικά δεν τον αισθάνομαι σαν τέτοιον!!

Ήταν ο Πρωθυπουργός της Υποτέλειας και της πλήρους Υποταγής!!

Ήταν ο Πρωθυπουργός του ΝΑΙ σε όλα!!

Ήταν ο πρωθυπουργός του, συγνώμη, για όλα, εμείς τα κάναμε στραβά, εσείς δεν φταίτε σε τίποτα.

Δεν αντέδρασε σε τίποτα από όσα είπε η γερμανίδα καγκελάριος για την Ελλάδα και τους ‘Έλληνες και κυρίως δεν αντέδρασε όταν είπε, ότι οι γερμανοί φορολογούμενοι βάζουν συνέχεια λεφτά για την χώρα μας!!;;


Ένας Έλληνας Πρωθυπουργός θα της έλεγε κε Σαμαρά ότι όχι μόνο δεν βάζουν τα λεφτά τους οι γερμανοί φορολογούμενοι, αλλά έχουν βγάλει λεφτά από τους Έλληνες.

Και συγκεκριμένα από τις περικοπές, από τις απολύσεις και ακόμα- ακόμα από το αίμα των 3000 Ελλήνων που χάριν και της δικιάς σας πολιτικής κε Σαμαρά αυτοκτόνησαν.

Και να θυμάστε πάντα, ότι εκεί, στην Μέρκελ, πήγατε μόνο σας και για τον εαυτό σας. Όλη η υπόλοιπη Ελλάδα απουσίαζε!!

Τέλος κε Σαμαρά, μετά και την τραγική εμφάνιση και εικόνα που είχατε δίπλα στην Μέρκελ, (θα μας μείνει αξέχαστη) τώρα με την επιστροφή σας πίσω στην Αθήνα, εάν έχει μείνει επάνω σας, ακόμη κάτι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ, τουλάχιστον παραιτηθείτε.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ