2012-08-24 17:47:31
Φωτογραφία για Θα κάνει το μπαμ ή θα μείνει αιώνιο ταλέντο;
Δεν ξέρουμε τους ακριβείς λόγους που ο Γιάννης Φετφατζίδης έμεινε εκτός αποστολής από το πιο σημαντικό φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νάπολι στην Ιταλία. Πολλά ακούγονται, πάντως.

Μέχρι και ότι ο μικρός την ...έχει δει στις προπονήσεις και τσινάει στον Ζαρντίμ όταν του κάνει παρατηρήσεις. Γι' αυτό, λέγεται, ότι ο Πορτογάλος του έστειλε "μήνυμα" όταν δεν τον πήρε στην αποστολή για την πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Εμείς, όμως, άλλο θέλουμε να πούμε για τον "Φέτφα". Και αφήνουμε στην άκρη τις αιτίες που ο Βαλβέρδε ενώ αρχικά του έδωσε ευκαιρίες μετά τον παραγκώνισε και τώρα ο Ζαρντίμ δείχνει να μην τον προορίζει για βασικό.

Φέτος, λοιπόν, ΠΡΕΠΕΙ να είναι η χρονιά του μικρού. Οφείλει να τα δώσει όλα για να καθιερωθεί επιτέλους στον Ολυμπιακό και να σταματήσει να ...μπαινοβγαίνει στην ενδεκάδα. Το έχει δηλώσει και ο ίδιος, άλλωστε, ότι αυτή τη σεζόν είναι σεζόν καθιέρωσης για τον ίδιο.


Κι αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Αν ο ίδιος πιστεύει ότι είναι ένας μικρός ...Μέσι πρέπει φέτος να κάνει το "μπαμ". Να κερδίσει τον Ζαρντίμ, να παίξει βασικός, να σκοράρει και να φωνάξει "παρών" στα μεγάλα παιχνίδια και δη αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν δεν τα καταφέρει και φέτος ο "Φέτφα" πολύ φοβόμαστε ότι κινδυνεύει να μείνει ένα αιώνιο ταλέντο. Δεν είναι δα και κανένα πιτσιρίκι. Του χρόνου θα είναι 23 και φέτος πρέπει να δείξει πράγματα.

Το ξέρει και ο ίδιος και γι' αυτό πέρα από τη δουλειά που πρέπει να κάνει στις προπονήσεις και στους αγώνες θα πρέπει να διορθώσει και τα ...άλλα κακώς κείμενα που του στοίχησαν στην εποχή Βαλβέρδε και μπορεί να του στοιχίσουν και τώρα με τον Ζαρντίμ. 

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ