2012-08-24 17:30:06
Φωτογραφία για ΣΟΪΜΠΛΕ: Τι θέλετε… χρόνο;;; Ας γελάσω!!!
Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στη Γερμανική Bild μέσω της οποίας ζήτησε χρόνο από τους δανειστές μας και λίγο πριν φτάσει ο Έλληνας πρωθυπουργός στην γερμανική πρωτεύουσα για να συναντήσει την Μέρκελ, ο κος Σόιμπλε στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στην Ελλάδα… πως η Γερμανία δεν πρόκειται να μας δώσει άλλο χρόνο!!

«Η παράταση χρόνου δεν θα δώσει λύση στα προβλήματα της Ελλάδας» δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον σταθμό SWR, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως περισσότερος χρόνος σημαίνει και «περισσότερα χρήματα»!!

Πρέπει να γίνει ξεκάθαρη σε όλους η δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα, τόνισε σύμφωνα με το Reuters, ο κ. Σόιμπλε, προσθέτοντας ότι η ευρωζώνη έχει εξαντλήσει τα όρια της οικονομικής βιωσιμότητας όσον αφορά στο ελληνικό πακέτο διάσωσης.

Τι και αν έστειλε μηνύματα στήριξης ο πρόεδρος του Eurogroup, τι και αν απέκλεισε το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, τι και αν δεσμεύτηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός ότι θα εξοφλήσουμε τους δανειστές μας… ο σκληρός Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας είναι κατηγορηματικός και απρόθυμος για καλοπιάσματα star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ