2012-08-24 11:04:08
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
Στην πρεμιέρα της Βέροιας στρέφει την προσοχή ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης, μιλώντας για το πιο δύσκολο φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έδωσε συνέντευξη στο ΦΩΣ και αναφέρθηκε στον αγώνα της Κυριακής, στον οποίο ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει μια δυνατή και ενισχυμένη ομάδα, αλλά και σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μονταριστεί έχοντας πολλά νέα πρόσωπα στο δυναμικό του.

Ο κ. Θεοδωρίδης απάντησε σε πρόσφατα σχόλια του παλιού προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Άγγελου Φιλιππίδη σχετικά με την παρουσία του Γιάννη Μώραλη στη Σούπερ Λίγκα, ενώ προτρέπει τους παίκτες του Ολυμπιακού να προπονούνται δίχως παράπονα από την ένταση στη δουλειά του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Αποσπάσματα των δηλώσεων του:

"Ο Ολυμπιακός δίνει πάντα στο πρωτάθλημα 30 ντέρμπι. Για ειδικούς λόγους, θεωρώ το ματς στη Βέροια το πιο δύσκολο ματς του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό!


Και πρέπει να το καταλάβουν πολύ καλά αυτό οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία. Η Βέροια είναι μια σκληρή ομάδα, είναι σε φόρμα όπως έδειξε στα φιλικά και παίζει στην έδρα της. Έχει και άσχημο αγωνιστικό χώρο εκεί το γήπεδο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου.

Επίσης, εμείς, για να λέμε την αλήθεια δεν δείχνουμε τελείως έτοιμοι. Το θεωρώ κομβικό παιχνίδι. Το πρώτο που ενδιαφέρει τον πρόεδρο, εμένα, και γενικώς τον Ολυμπιακό είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Και όσο καλύτερη διάκριση στην Ευρώπη. Αν δεν μπουν στην Βέροια για πόλεμο δεν θα κερδίσουν".

Ο Ολυμπιακός παραδοσιακά έπαιζε επιθετικά, από την εποχή την δική σας κιόλας, είναι μια φύση επιθετική ομάδα. Και με Βαλβέρδε πίεζε ψηλά, ήταν επιθετικός. Τώρα τον βλέπετε να μαζεύεται πιο πίσω;

"Για τον Α ή Β λόγο ο Ολυμπιακός στερήθηκε τέσσερις μεγάλους ποδοσφαιριστές που είχε πίσω, οι οποίοι αποτελούσαν μια από τις καλύτερες αμυντικές λειτουργίες στην Ευρώπη. Ίσως η ανασφάλεια λοιπόν από τις πολλές αλλαγές στην άμυνα, καθώς και το κενό που υπάρχει ανάμεσα στα χαφ και στην άμυνα, κρατήσανε την ομάδα πιο πίσω.

Ο καινούργιος προπονητής έχει δύσκολο έργο, πρέπει να το ομολογήσουμε μην είμαστε άδικοι. Δεν είχε από την αρχή της προετοιμασίας τα εργαλεία που είχε ο Βαλβέρδε δεν είχε από την αρχή και τα εργαλεία που ήρθαν πρόσφατα, όπως ο Μασάδο, ο Γκρέκο, ο Κοντρέρας, συν τον Μιραλάς που του έλειπε λόγω τραυματισμού και μετά τον χάσαμε λόγω μεταγραφής"
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ