2012-08-24 09:20:37
Φωτογραφία για ΒΡΗΚΕ... ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΒΒΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Ο ΛΙΑΝΟΣ
Ο Ολυμπιακός, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει τις τελευταίες μέρες... παίζει μόνος του για την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά, το σήριαλ όμως του Έλληνα σέντερ συνεχίζεται Όλα έδειχναν ότι το θέμα της απόκτησης του νεαρού σέντερ θα ολοκληρωθεί θετικά για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, όπως αναφέρει όμως η "SportDay", σύμφωνα με τις χθεσινές (23/8) εξελίξεις ο Καββαδάς ενδέχεται να μείνει στον Πανιώνιο. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το δημοσίευμα ότι ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, με τον Ηλία Λιανό.

Το αφεντικό της ΚΑΕ Πανιώνιος φαίνεται πως δεν διαφωνεί με τους ερυθρόλευκους στο οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής, τώρα πια αλλά πιστεύει ότι την δεδομένη στιγμή θα είναι δύσκολο για τους «κυανέρυθρους» να χτίσουν την φροντ λάιν τους, εφόσον παραχωρήσουν τον Καββαδά και αυτό γιατί οι λύσεις των Ελλήνων σέντερ είναι ελάχιστες, ενώ όσον αφορά τους κοινοτικούς στον Πανιώνιο υπάρχει η σκέψη...

«αν είναι ότι πάρουμε για τον Καββαδά από τον Ολυμπιακό να το δώσουμε για την στελέχωση της φροντ λάιν, τότε δεν αξίζει τον κόπο»

Αυτό το σκεπτικό του Ηλία Λιανού, κατά πάσα πιθανότητα θα κρατήσει τον νεαρό σέντερ στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Τίποτα όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί, καθώς είναι γνωστό ότι είναι... αρκετοί αυτοί που θέλουν να πάει ο Καββαδάς στον Ολυμπιακό και κυρίως ο ίδιος ο παίκτης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ