2012-08-23 23:35:05
Φωτογραφία για Ο... ΚΟΟΥΤΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!
Με πρωταγωνιστές τους Νίκο Παππά, Χάρη Γιαννόπουλο η Εθνική πέτυχε επί της Βουλγαρίας (17-12) την πρώτη νίκη της στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3Χ3, που γίνεται στο Ζάππειο.

Καθοριστικοί για την νίκη της Εθνικής Ανδρών ήταν οι πέντε συνεχόμενοι πόντοι του Γιαννόπουλου, που μετέτρεψαν το 11-9 σε 16-11 για την ελληνική ομάδα.

ΕΛΛΑΔΑ: Παππάς 9, Γιαννόπουλος 5, Μπόγρης 2, Παπαντωνίου 1.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Ντριμιτρόφ 7, Βεσελίνοφ 5, Μπογιάνοφ, Πετκόφ.

«Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα της νίκης, αλλά είναι ακόμη ομορφότερο το συναίσθημα του παιχνιδιού» σχολίασε ο Γιαννόπουλος και εξήγησε ότι:

«Αισθανόμαστε σαν να ξαναγινόμαστε παιδιά, να γυρίζουμε στα χρόνια της αθωότητας και να παίζουμε για την πλάκα μας στην παιδική χαρά. Όλο το σκηνικό είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει ως επαγγελματίες παίκτες και προσωπικά το απολαμβάνω παρά πολύ».


«Από ότι αποδεικνύει η κοσμοπλημμύρα το απολαμβάνουν εξίσου και οι φίλαθλοι ή απλώς οι περίεργοι που βρίσκονται εδώ», συνέχισε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε ότι:

«Θα είναι ευχής έργον να συμπεριληφθεί το 3x3 στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων».

Ενώ έκανε δηλώσεις ο Γιαννόπουλος ο πρώην συμπαίκτης του στις «μικρές» εθνικές ομάδες, αντίπαλος του πλέον στα επικείμενα «ντέρμπι αιωνίων» Ολυμπιακός - ΠΑΟ, αλλά πιστός φίλος του, Κώστας Παπανικολάου έπαιρνε μια πετσέτα και του σκούπιζε τον ιδρώτα από το πρόσωπο και τα χέρια του!

«Ήταν κρύος επειδή καθόταν στον πάγκο, αλλά τον ζέστανα με τις φωνές μου και τον κοουτσάρησα καλά», είπε χαριτολογώντας ο Παπανικολάου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΕΛΙΚΟ: ΠΑΟΚ - Ράπιντ [ 2-1 ]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΕΛΙΚΟ: ΠΑΟΚ - Ράπιντ [ 2-1 ]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ