2012-08-23 19:48:03
Φωτογραφία για Πήρε στο κυνήγι το ληστή της μητέρας του
Την είχε φιμώσει και έψαχνε για χρήματα και κοσμήματα στο σπίτι της Τον ληστή, ο οποίος είχε φιμώσει με ταινία το στόμα της μητέρας του και τριγυρνούσε στα δωμάτια ψάχνοντας για χρήματα και κοσμήματα καταδίωξε σε κεντρικούς δρόμους του Βόλου ένας 52χρονος.

Ο αδίστακτος ληστής μπήκε από το παράθυρο στην οικεία της 82χρονης γυναίκας. Ήταν μάλιστα μισή ώρα περίπου πριν τα μεσάνυχτα και στη θέα του αγνώστου, η ηλικιωμένη τρομοκρατήθηκε. Ασκώντας σωματική βία πάνω της και απειλώντας τη ζωή της, την ακινητοποίησε και της φίμωσε το στόμα με ταινίας συσκευασίας δεμάτων. Καταφέροντας χτυπήματα στην ανήμπορη να αντιδράσει γυναίκα, ζητούσε να του υποδείξει που είχε χρήματα ή τιμαλφή.

Την εγκατέλειψε φιμωμένη στο πάτωμα και ξεκίνησε να ψάχνει τους χώρους του σπιτιού της για να αρπάξει χρήματα ή αντικείμενα. Στο πάνω από το σπίτι της διαμέρισμα διαμένει ο γιος της ηλικιωμένης, ο οποίος επιστρέφοντας εκείνη την ώρα, χτύπησε την πόρτα της μητέρας του για να δει εάν χρειαζόταν τίποτε.


Η πόρτα, όμως, δεν άνοιγε, ενώ ακούγοντας κραυγές πόνου και τρόμου της μητέρας του αντιλήφθηκε ότι κάτι κακό συνέβαινε. Έσπασε ένα παράθυρο του σπιτιού της για να βρεθεί κοντά της, χωρίς να χαθεί χρόνος, και βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ληστή.

Όπως αναφέρει ο Ταχυδρόμος, μέσα σε κλίμα πανικού, ο 52χρονος γιος της ηλικιωμένης προσπάθησε να τον σταματήσει, ο κακοποιός γλίστρησε από τα χέρια του και βγήκε στο δρόμο από το παράθυρο.

Μετά από κυνηγητό για αρκετά μέτρα στους δρόμους του Βόλου, ο ληστής κατάφερε να ξεφύγει από τον 52χρονο και να εξαφανιστεί.

Όμως, οι αστυνομικές αρχές μέσα από εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες φαίνεται ότι έχουν οδηγηθεί στα ίχνη του δράστη, ο κλοιός έχει σφίξει γύρω του και οι αστυνομικοί βρίσκονται κοντά στη σύλληψή του.
newsbeast.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ