2012-08-23 18:20:32
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Ο ΝΤΑΝΙ ΡΟΟΥΖ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr", οι οποίες προέρχονται από την Αγγλία, προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο 22χρονος διεθνής αριστερός χαφ-εξτρέμ της Τότεναμ, Ντάνι Ρόουζ και η περίπτωσή του εξετάζεται.

Ο 22χρονος διεθνής Άγγλος δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους «πετεινούς» εξαιτίας και της παρουσίας των Μπέιλ, Λένον κατά κύριο λόγο, αλλά και των άλλων αστεριών που διαθέτει στο ρόστερ της η ομάδα του Βίλας Μπόας. Το γεγονός αυτό τον έχει προβληματίσει και είναι ο λόγος, που ωθεί τον παίκτη στην απόφαση να αναζητήσει μια ομάδα που θα εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής.

Από τον επίσημο Ολυμπιακό πάντως δεν γίνεται σχετική αναφορά για το θέμα, ωστόσο αυτό που τονίζεται στο δημοσίευμα, είναι ότι το όνομα του Ντάνι Ρόουζ έρχεται να προστεθεί στην μακροσκελή λίστα του Ολυμπιακού και ανήκει στην κατηγορία των παικτών που εξετάζονται ως αντι - Μιραλάς.

Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν για την περίπτωση του Ντάνι Ρόουζ και συγκεκριμένα πριν από τρία χρόνια, αλλά η υπόθεσή του δεν είχε «προχωρήσει»...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ