2012-08-23 16:34:31
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ : ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Πάμπλο Κοντρέρας παρουσιάστηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, μαζί με τον Πάουλο Μασάδο.

Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων σε δηλώσεις που έκανε τόνισε πως είναι τιμή του που θα αγωνίζεται στον Θρύλο, ενώ σχολίασε παράλληλα πως γνωρίζει καλά ότι έχει μεγάλη ευθύνη για το κέντρο της άμυνας των νταμπλούχων, αφού θα πρέπει να καλύψει το κενό των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Όλοφ Μέλμπεργκ.

Αρχικά ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο που μετά την πρόσκληση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς μου έδωσαν την ευκαιρία να συμμετάσχω σε έναν μεγάλο σύλλογο που είναι γνωστός σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Γνωρίζω ότι είναι μία τεράστια ευθύνη και γνωρίζω καλά ότι οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι δύο μεγάλοι ποδοσφαιριστές και ξέρω ότι η ευθύνη είναι μεγάλη για εμένα από τη στιγμή που ο ένας έφυγε και ο Αβραάμ έχει τραυματιστεί. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να τους αντικαταστήσω αλλά θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα».


Σε ερώτηση για το αν ήταν εύκολη η απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου είχε αγωνιστεί στο παρελθόν και στον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα αρκετά να το αποφασίσω να γυρίσω γιατί ήμουν στην πατρίδα μου για επτά μήνες και μάλιστα αγωνιζόμουν στη μεγαλύτερη ομάδα της Χιλής. Όμως από τη στιγμή που μου έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός η μεγαλύτερη ομάδα το θεώρησα τιμή μου να επιστρέψω στη χώρα που είχα κάποια από τα καλύτερά μου ποδοσφαιρικά χρόνια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέτοιμοι στα δύσκολα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέτοιμοι στα δύσκολα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ