2012-08-23 13:19:02
Φωτογραφία για Βαλκανικός διαγωνισμός τραγουδιού της Οχρίδας στη FYROM
Αν και δεν κέρδισε μία από τις πρώτες θέσεις στην τελική βαθμολογία, ωστόσο στο χθεσινοβραδινό Βαλκανικό διαγωνισμό τραγουδιού της Οχρίδας στη FYROM η Ελληνίδα εκπρόσωπος Ηρώ Ηλιοπούλου έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση και χαρακτηρίστηκε ως η "καλύτερη ερμηνεύτρια και φωνή του διαγωνισμού" σύμφωνα με τις κριτικές των δημοσιογράφων και των άλλων διαγωνιζόμενων, ενώ της απονεμήθηκε και έπαινος για τη συμμετοχή και ερμηνεία της. Στις πρόβες μάλιστα οι τεχνικοί και το κοινό την χειροκρότησαν όρθιοι μετά το τέλος της ερμηνείας της.Στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν σχεδόν όλες οι χώρες της Πρώην Γιουγκοσλαβίας αδικώντας έτσι άλλες συμμετοχές, όπως της Ελλάδας , της Βουλγαρίας και της Τουρκίας.

Το τραγούδι «Κλείδωσα» σε στίχους και μουσική του Ανδρέα Λάμπρου και ενορχήστρωση του Δημήτρη Γρυδάκη κέρδισε τις εντυπώσεις χθες το βράδυ και ήδη ξεκινά τη πορεία του στα ραδιόφωνα και τα κλαμπ των Σκοπίων, του Μαυροβουνίου και της Βοσνίας
. Αναμένεται να κυκλοφορήσει και στη Σερβία, την Κροατία και τη Σλοβενία. Το κορίτσι με τα τυρκουάζ μάτια και την "πολύχρωμη φωνή", όπως την αποκάλεσαν οι περισσότερες εφημερίδες και περιοδικά των Σκοπίων έδειξε πως μπορεί να σταθεί σε όλες τις μουσικές σκηνές, Στο πλευρό της στην Οχρίδα όλες τις μέρες των προβών και του διαγωνισμού βρέθηκε ο πρόεδρος της INFE EUROVISION GREECE Χρήστος Ζαφειρίδης που ήταν και μέλος της διεθνούς κριτικής επιτροπής ,και νοητά όλο το σωματείο των φανς απο την Ελλάδα,δημοσιογράφοι φίλοι της καλλιτέχνιδος (Γιάννης Κυφωνίδης).συνάδερφοι της (Γιάννης Μωραίτης) κλπ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ