2012-08-23 00:34:04
Φωτογραφία για ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ... ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ
Στον Ολυμπιακό οι επαφές για τον αντί-Μιραλάς συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με τους παράγοντες των ερυθρόλευκων να συνεχίζουν το ψάξιμο και να περιμένουν... απαντήσεις.

Οι διευρενητικού τύπου συζητήσεις με μάνατζερ αλλά και υποψήφιους στόχους του Ολυμπιακού είναι ακόμα σε εξέλιξη και αυτό γιατί στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν έχουν καταλήξει οριστικά και αμετάκλητα στον παίκτη που θα... διαδεχθεί τον Μιραλάς στο Λιμάνι.

Για την ώρα οι ερυθρόλευκοι κάνουν επαφές και αναμένουν για σχετικές απαντήσεις. Οι συζητήσεις ανάμεσα στους κ.κ. Μαρινάκη, Βρέντζο, Κοβάσεβιτς και Ζαρντίμ είναι πια σε καθημερινό επίπεδο.

Τα δημοσιεύματα θέλουν την διοίκηση του Ολυμπιακού να μην συζητά μόνο την ενίσχυσή της στο αριστερό άκρο της επίθεσης αλλά και για έναν αμυντικό χαφ και ίσως έναν αριστερό μπακ. Στην παρούσα φάση πάντως η δεδομένη κίνηση θα είναι εκείνη του αντί-Μιραλάς.

Στο... παιχνίδι παραμένουν οι Ντος Σάντος (που είναι μία περίπτωση με πολλά εμπόδια) και Λεγεάρ ενώ εξετάζονται και άλλα ονόματα. Στόχος τόσο της διοίκησης όσο και του τεχνικού ων νταμπλούχων Ελλάδας είναι να βρεθεί η ιδανική λύση για να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Βέλγος, φεύγοντας για την Έβερτον.

Οι αγορές που κοιτάζει ο Ολυμπιακός είναι εκείνες των Γαλλίας, Αγγλίας και Ιταλίας.

Όσον αφορά τους Νενέ και Κακουτά οι υποθέσεις τους είναι μεν πολύ δύσκολες πια -καθώς αμφότεροι οδεύουν σε άλλους συλλόγους- αλλά δεν έχουν εγκαταλειφθεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ