2012-08-22 22:23:44
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΑΝΤΡΕ ΣΑΝΤΟΣ
Μια ιστορία από το πουθενά, που μάλιστα θα «τσαλάκωνε» σε μεγάλο βαθμό τη δημόσια εικόνα του, προσπάθησε να δημιουργήσει η «Sun» το πρωί της Τετάρτης, όπως τόνισε ο Αντρέ Σάντος!

Η «Sun», υποστήριξε πως ο Σάντος, βρέθηκε να οδηγεί έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ το όριο ταχύτητας και μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το βρετανικό Μέσο, ο ποδοσφαιριστής, αντί να σταματήσει, επιτάχυνε μόλις είδε αστυνομία στο δρόμο (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Διαβάζοντας όσα κυκλοφόρησαν, ο Σάντος προχώρησε σε επίσημη τοποθέτηση για να αποκαταστήσει την αλήθεια.

«Ήθελα να πάω στην πρωινή προπόνηση. Ήταν περίπου 8:30 το πρωί. Οδηγούσα στον αυτοκινητόδρομο και ήμουν ελάχιστα πάνω από το όριο ταχύτητας. Μόλις είδα αστυνομία και μου έκαναν σήμα, τότε σταμάτησα αμέσως. Μου ζήτησαν τα απαραίτητα έγγραφα και επειδή σεβάστηκα το γεγονός πως έκαναν τη δουλειά τους, έδειξα την άδεια οδήγησης και το διαβατήριό μου.

Η αλήθεια είναι ότι πήγαινα λίγο πιο γρήγορα απ’ όσο θα έπρεπε και στο φινάλε, έχασα την προπόνηση. Μόλις έφτασα στο προπονητικό μας κέντρο, είπα στον προπονητή μου και στους ανθρώπους της Άρσεναλ τι ακριβώς συνέβη και μου είπαν ότι θα με βοηθήσουν. Τον Σεπτέμβρη, οφείλω να παρουσιαστώ ξανά στο τμήμα, για να παρουσιάσω και τα υπόλοιπα έγγραφα που μου ζήτησαν για τα τυπικά. Έτρεχα, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που ανέφερε η Sun».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ