2012-08-22 19:00:10
Φωτογραφία για Η προσοχή στον αντι-Καββαδά
Στο μικροσκόπιο ο Γάιος Σκορδίλης... Αφού ο Παναθηναϊκός απέσυρε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά, είναι αναγκασμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της φροντ λάιν.Μία από αυτές είναι ο Γάιος Σκορδίλης, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ ήταν και στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση τριών παικτών, έναν Έλληνα και δύο ξένους. Αναφορικά με την πρώτη περίπτωση και ύστερα από το «ναυάγιο» με τον Καββαδά, το «τριφύλλι» εξετάζει σοβαρά τον Γάιο Σκορδίλη, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού αλλά και της Λιμόζ του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο 25χρονος σέντερ την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Ίκαρο Καλλιθέας και μάλιστα δεν αποκλείεται το θέμα του να έχει αίσιο τέλος για τους «πράσινους» μέσα στις επόμενες μέρες.

Στην περσινή Α1, ο Σκορδίλης αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια με τη φανέλα του Ικάρου, όπου είχε κατά μέσο όρο 5,8 πόντους και 3,9 ριμπάουντ.Από ‘κει και πέρα, ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ψηλών από τις ΗΠΑ
. Πάντα σε πρώτο πλάνο είναι οι Στέφαν Λάσμε και Λούις Άμουντσον, ωστόσο προέκυψε νέο όνομα στη σχετική λίστα, καθώς προτάθηκε ο Κένιον Μάρτιν. Ο 35χρονος φόργουορντ έχει πολυετή εμπειρία από το NBA και τη δεδομένη στιγμή είναι χωρίς ομάδα. Το μοναδικό μειονέκτημα του Αμερικανού είναι ο χαρακτήρας του, καθώς αν δει κανείς το βιογραφικό του, δεν είναι και του… κατηχητικού.Λόγω του lockout στο NBA ο Κένιον Μάρτιν ξεκίνησε τη σεζόν στην Κίνα, για να επιστρέφει αργότερα στον «μαγικό κόσμο» και τους Κλίπερς. Με την ομάδα του Λος Άντζελες μέτρησε 42 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 5,2 πόντους και 4,3 ριμπάουντ.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ