2012-08-22 16:32:03
Φωτογραφία για Στην θέση της η πόρτα του νεκροταφείου Δοκιμίου!
Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, επίτροποι της τοπικής εκκλησίας βρήκαν την κλεμμένη καγκελόπορτα του νεκροταφείου σε τοπική μάντρα, όπου ο ιδιοκτήτης της, απαίτησε και πενήντα ευρώ για να την επιστρέψει!

Να θυμίσουμε πως άγνωστοι πριν από μερικές μέρες είχαν κλέψει την βαριά καγκελόπορτα του νεκροταφείου της Τ.Κ. Δοκιμίου του δήμου Αγρινίου, γεγονός που είχε συζητηθεί έντονα για το θράσος των δραστών, που κυριολεκτικά αλωνίζουν στην συγκεκριμένη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress και όπως συζητιέται ευρέως στο χωριό, επίτροποι της εκκλησίας του Αγίου Ιωαννη, δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια και αντί να πάνε στην Αστυνομία, άρχισαν να ψάχνουν σε τοπικές μάντρες σιδερικών. Γνώριζαν άλλωστε πως πολλά τέτοια κλοπιμαία, σε μάντρες σιδερικών διοχετεύονται, ενώ μερικοί ιδιοκτήτες τους έχουν συλληφθεί κίόλας κατά το παρελθόν ως κλεπταποδόχοι. Οι επίτροποι δεν λάθεψαν και σε μια τέτοια μάντρα στο Αγρίνιο, βρήκαν την βαριά καγκελόπορτα.

Έτσι άρχισαν τα… παζάρια με τον μαντρά, που προθυμοποιήθηκε να την δώσει πίσω, αλλά… παίρνοντας έστω τα χρήματα που είχε δώσει στους κλέφτες! Μπροστά στην απρόσμενη κατάσταση, οι επίτροποι του έδωσαν τα 50 ευρώ που ζητούσε, πήραν την πόρτα, και την τοποθέτησαν στην θέση της agriniopress.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ