2012-08-22 13:38:05
Φωτογραφία για Αυτοκτονία στην Αυστραλία απέτρεψε η Ελληνική Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Απετράπη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αυτοκτονία αλλοδαπού που διέμενε στην Αυστραλία και είχε εκδηλώσει την πρόθεση του να αυτοκτονήσει μέσω Skype. Ειδικότερα το συγκεκριμένο άτομο σε συνομιλία που είχε με Έλληνα χρήστη του διαδικτύου στην ιστοσελίδα επικοινωνίας, του γνωστοποίησε κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας του ότι θέλει να θέσει τέλος στη ζωή του, λόγω προσωπικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Οριακά απετράπη η αυτοκτονία του

Για το θέμα, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε συνεργασία με την εταιρεία της ιστοσελίδας, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη από τα οποία προέκυψε ότι προέρχονταν από την Αυστραλία.

Ακολούθησε ενημέρωση των αστυνομικών Αρχών της Αυστραλίας, μέσω της INTERPOL και εντοπίστηκε άμεσα.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, απετράπη οριακά η αυτοκτονία του.

Η τοπική αστυνομία τον μετέφερε σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και η απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη.

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την ελληνική αστυνομία από τις αυστραλιανές αρχές

Σημειώνεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με το 11012 ή την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και να ενημερώνουν για παρόμοια περιστατικά.

Ευχαριστήριο μήνυμα μέσω της Interpol για τις άμεσες ενέργειες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έστειλαν οι αυστραλιανές αρχές...
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ