2012-08-22 09:36:08
Φωτογραφία για ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ... ΑΝΤΙ-ΜΙΡΑΛΑΣ
Τρεις νέοι παίκτες από την αγορά της Γαλλίας προστέθηκαν στη λίστα του Ολυμπιακού για τον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς.

Πρόκειται για τους Γιανίκ Σαγκμπό, Μπακαρί Σακό και Σιναμά Πονγκόλ, με ξεκάθαρο στόχο των ερυθρόλευκων να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα μπορούσε να καλύψει το κενό στην επίθεση αλλά και να εκτοξεύσει την αγοραστική του αξία, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Βέλγο.

Ο Κέβιν Μιραλάς είχε έρθει από τη Γαλλία στον Ολυμπιακό για να μπορέσει να κάνει το άλμα στην καριέρα του. Οι ερυθρόλευκοι φέρονται, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr", να στρέφονται ξανά στη συγκεκριμένη αγορά για τον αντικαταστάτη του Βέλγου επιθετικού.

Στη μεταγραφική λίστα των ανθρώπων του Ολυμπιακού υπάρχουν τα ονόματα του Γιανίκ Σαγκμπό (24 ετών, ανήκει στην Εβιάν και πέρσι πέτυχε 10 γκολ σε 33 ματς του Σαμπιονά), του Μπακαρί Σακό (24, ανήκει στην Σεντ Ετιέν – όπως είχε έρθει και ο Μιραλάς-, και μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του) και του Σιναμά Πονγκόλ (ανήκει στη Σπόρτινγκ, πέρυσι όμως έπαιζε και αυτός στη Σεντ Ετιέν. Δεν υπολογίζεται από τους Πορτογάλους, ψάχνει ήδη την επόμενη ομάδα του).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ