2012-08-21 23:55:05
Φωτογραφία για Περιμένουν να μιλήσει το κινητό και το laptop του Θεοφίλου
Την προσδοκία ότι τελικά θα «μιλήσει» το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στο διαμέρισμα του 30χρονου Τάσου Θεοφίλου, στη Λαμία, που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία και τη ληστεία στην Πάρο, έχουν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής, οι οποίοι συνεχίζουν τις έρευνες. Αργά το βράδυ της Δευτέρας εστάλησαν στην Αθήνα ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο, τα οποία βρέθηκαν στο διαμέρισμα, καθώς και ένα πολυμηχάνημα που είναι συγχρόνως εκτυπωτής και σκάνερ.

Επίσης, βρέθηκε και εστάλη στην Αθήνα ένα μηχάνημα πλαστικοποίησης, κουτιά με διαφάνειες πλαστικοποίησης και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Σήμερα το πρωί μεταφέρθηκαν στα ειδικά εργαστήρια της Αστυνομίας στην Αθήνα ο ρουχισμός και ότι άλλο υπήρχε στο διαμέρισμα. Το μόνο που παραμένει στη βεράντα της γκαρσονιέρας είναι το μπλε ποδήλατο.

Ολόκληρη η περιοχή παραμένει υπό επιτήρηση και η κυκλοφορία σε απόσταση ακόμη και 200 μέτρων έχει απαγορευθεί. Εξαίρεση αποτελούν οι κάτοικοι της πολυκατοικίας, στους οποίους επιτρέπεται η ελεύθερη πρόσβαση.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ