2012-08-21 20:56:32
Φωτογραφία για ΜΕΤΑ ΤΟ...  «ΦΤΥΣΙΜΟΙ» ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΒΒΑΔΑ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ!
Σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί, ότι ο Ολυμπιακος παίζει... μόνος του στην υπόθεση του Καββαδά (δείτε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ), αλλά τώρα... θυμήθηκαν οι "πράσινοι" ότι δεν τους ενδιαφέρει πια ο παίκτης και απέσυραν το ενδιαφέρονα τους, αφού βέβαια έφαγαν μια καλοσερβιρισμένη χυλόπιτα από τον σέντερ του Πανιώνιου!

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, απέσυρε την Τρίτη (20/8) το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του 21χρονου σέντερ, γεγονός που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στο Λιμάνι, εκτός και αν παραμείνει στη Νέα Σμύρνη και τη νέα σεζόν.

Οι «πράσινοι» ισχυρίζονται ότι από τη στιγμή που ο παίκτης δεν αλλάζει ατζέντη δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε περαιτέρω συζητήσεις μαζί του, μόνο που από ότι φαίνεται ο Καββαδάς τους το είχε δείξει από την αρχή πως δε θα υποχωρούσε στις ορέξεις τους και τελικά το είπε κιόλας Ο Παναθηναϊκός πάντως για να... σώσει τα προσχήματα από άλλη μια εξωγηπεδική ήττα και την άρνηση παίκτη να ενταχθεί στο ρόστερ του, ισχυρίζεται πως είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν ήθελε να μπει σε διαπραγματεύσεις με παίκτες που εκπροσωπούνται από τον Νίκο Λώτσο.


Άλλωστε είναι ο ατζέντης των περισσοτέρων παικτών που αποχώρησαν από τον Παναθηναϊκό τον περασμένο μήνα (Καϊμακόγλου, Βουγιούκας, Περπέρογλου, Μπατίστ) γεγονός που έβαλε απαγορευτικό στη διάθεση που υπήρχε για να αποκτηθεί ο ταλαντούχος σέντερ του Πανιωνίου.

Και όσο περνούσε ο καιρός και τα δεδομένα δεν άλλαζαν, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του συγκεκριμένου παίκτη, λένε...

Με λίγα λόγια αυτό σημαίνει ότι ο Βασίλης Καββαδάς βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στον Ολυμπιακό, αρκεί να τον παραχωρήσει ο Ηλίας Λιανός. Στην αντίθετη περίπτωση, ο παίκτης θα παραμείνει στη Νέα Σμύρνη (τουλάχιστον) και την επόμενη σεζόν αφού έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2014.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ