2012-08-21 20:07:23
Φωτογραφία για Το αυριανό πρόγραμμα
Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στα πλαίσια της συνεργασίας του με την UEFA θέλει να ενημερώσει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις πριν τον αγώνα  Π.Α.Ο.Κ. - SK Rapid Vienna  για την φάση των Playoffs του UEFA Europa Leage

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, θα μιλήσει στις 17:30 στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Θα ακολουθήσει στις 18.30 η συνέντευξη τύπου του προπονητή της SK Rapid Vienna, Peter Schöttel, στην αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Η τελευταία προπόνηση του Π.Α.Ο.Κ. θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 18:00 και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Η τελευταία προπόνηση της SK Rapid Vienna θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας και θα είναι ανοικτή για τους δημοσιογράφους, τους φωτογράφους και τους φιλάθλους της αυστριακής ομάδας καθ' όλη τη διάρκεια της.  

Η αποστολή της SK Rapid Vienna θα πετάξει στις 10:00 (τοπική ώρα) από την Βιέννη για τη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να φτάσει στις 12:30.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ