2012-08-21 19:56:54
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ
Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ολυμπιακού ο λαός του Θρύλου στην ανοιχτή προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς το «παρών» έδωσαν 5000 οπαδοί του Θρύλου! Στο γήπεδο όσοι βρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού για την καινούργια αγωνιστική σεζόν, καθώς τις φορούσαν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους.

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» βγήκε και ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Πειραιά, Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο μεγάλος άτυχος του Ολυμπιακού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο EURO και δεν μπορεί να συμμετέχει από τώρα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Θρύλου, βρέθηκε στον Ναό φορώντας μάλιστα την καινούργια ερυθρόλευκη φανέλα.

Όταν ο κόσμος αντίκρισε τον Αβραάμ στο γήπεδο, φυσικά και αποθεώθηκε ο αμυντικός του Ολυμπιακού και όλο το γήπεδο τον χειροκρότησε, δίνοντάς του έτσι μία ακόμη ψυχολογική υποστήριξη στην προσπάθεια που κάνει και ο ίδιος για την γρήγορη επάνοδό του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ