2012-08-21 17:50:20
Φωτογραφία για Μένει στη Ρόμα ο Ντε Ρόσι
Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έδωσε τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής του από την "αιώνια πόλη" μέσω συνέντευξης Τύπου, στην οποία τόνισε: "Με ήθελε η Μάντσεστερ Σίτι αλλά θα εγώ θα παραμείνω στη Ρόμα".

Η Μάντσεστερ Σίτι επιχείρησε να κάνει το κόλπο γκρόσο και να πάρει λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών (πολλοί θεωρούν ως "απάντηση" στη Γιουνάιτεντ μετά το "μπαμ" με Φαν Πέρσι) τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι προσφέροντας μέχρι και 45.000.000 ευρώ στη Ρόμα, όμως ο υπαρχηγός των Ρωμαίων συνεχίζει κανονικά στο "Ολίμπικο" Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη προκειμένου να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα το οποίο παρέμενε μετέωρο εδώ και μερικά 24ωρα, ο Ιταλός διεθνής αμυντικός μέσος ξεκαθάρισε πως θα μείνει στην "αιώνια πόλη" καθώς αυτό αποτελεί την επιθυμία του.

"Είμαι καλά εδώ και δεν ζήτησαν από κανέναν μέσα στην ομάδα να φύγω. Δεν ήταν η πρόθεσή μου να έρθω και να κηρύξω τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, όμως ύστερα από όλα αυτά τα ψέματα που ακούστηκαν θα πρέπει να πω τη δική μου αλήθεια.


Την ημέρα που θα θελήσω να φύγω, και δεν πιστεύω ότι θα συμβεί στα 29 μου χρόνια αλλά θα μπορούσε πάντα να συμβεί, θα έρθω εδώ και θα το πω, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μου.

Μηνύματα από Μαντσίνι, τηλεφωνήματα, τα πάντα έχουν γραφτεί. Μερικά άρθρα με έκαναν να γελάσω ενώ κάποια άλλα πράγματα που γράφτηκαν ήταν πολύ χονδρά.

Μίλησα μόνο μία φορά με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι που ήθελε να μάθει τι σκεφτόμουν, τον εκτιμώ και θα τον στηρίζω πάντα. Δεν μου είπε όμως ποτέ "κινδυνεύεις να έχεις το τέλος του Τότι.

Έχει απίστευτη εκτίμηση για τον Φραντσέσκο ο οποίος θα τελειώσει την καριέρα του με τουλάχιστον ένα πρωτάθλημα. Είναι λίγο  για έναν τέτοιο παίκτη που θα μπορούσε να πάρει και τη Χρυσή Μπάλα", ξεκαθάρισε ο Ντε Ρόσι και πρόσθεσε:

"Κατά τη διάρκεια του Euro άκουσα για διάφορες προτάσεις, μία όμως ήταν ουσιαστική. Η μοναδική ομάδα που με ήθελε και με κυνήγησε πραγματικά ήταν η Μάντσεστερ Σίτι. Εγώ όμως θα μείνω στη Ρόμα".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ