2012-08-21 16:57:03
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Στρατιωτικός διέσυρε 15χρονη μέσω Facebook
​Με όπλο τη χρήση σύγχρονων ηλεκτρονικών μέσων ένας στρατιωτικός κατάφερε να παγιδέψει και να γελοιοποιήσει μία 15χρονη από την Ρόδο Η υπόθεση παιδοφιλίας, εκβίασης και απειλής του ανήλικου κοριτσιού έχει προβληματίσει και απασχολήσει τόσο την τοπική κοινωνία όσο και την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Η ιστορία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2012 όταν και ο στρατιωτικός που υπηρετεί σε στρατιωτική μονάδα στην Χίο, δημιούργησε μία ψεύτικη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με τη χρήση του κινητού του τηλεφώνου.

Έτσι γνώρισε και άρχισε να επικοινωνεί με την 15χρονη κοπέλα. Η γνωριμία και η επικοινωνία εξελίχθηκε σε φιλία αφού την έπεισε στην πορεία να του στείλει φωτογραφίες της.

Πειστικός ήταν όμως και ως προς το επαγγελματική του ιδιότητα αφού της είπε μεταξύ άλλων ότι υπηρετεί σε στρατιωτική μονάδα στη Ρόδο και συγκεκριμένα στις Καλυθιές. Δεν είχε μέτρο όμως η «διαδικτυακή επικοινωνία του μαζί του γιατί από ένα σημείο και μετά η ανήλικη κοπέλα του ζήτησε να διακόψουν την επικοινωνία τους.


Ήταν κάτι όμως που δεν άρεσε στον στρατιωτικό και τότε άρχισε να την απειλεί και να την εκβιάζει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της καταγγελίας ο στρατιωτικός την 14η Μαΐου 2012 αφού υπέκλεψε τα στοιχεία από τον λογαριασμό της ανήλικης στο facebook μπήκε στο profile της και ανέβασε 370 φωτογραφίες που την απεικόνιζαν γυμνή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένες εξ' αυτών ήταν προϊόν μοντάζ. Η οικογένειά της προχώρησε σε υποβολή μήνυσης σε βάρος του δράστη, στον αστυνομικό σταθμό Αφάντου και με τη συνδρομή του αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου διατάχθηκε ταχύτατα η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδέσεων που χρησιμοποιούσε αφού διαπιστώθηκε ότι δεν υπηρετούσε στις Καλυθιές.

Από τις έρευνες βρήκαν στοιχεία της ταυτότητάς του και ότι υπηρετεί σε μονάδα στη Χίο. Μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένεται να μεταφερθεί στη Ρόδο και να οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

dimokratiki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ