2012-08-21 14:09:37
Φωτογραφία για Αναγνώστης κατακρίνει την  καταιγίδα στις περικοπές
Γεια σου κυριε Σαμαρα με τα αστερια σου.

Σχολιαζω την ευκολη λυση να κοβεις τις συνταξεις, επρεπε να σπουδασετε εσεις και ολοι εσεις οι 300 για την ευλολη λυση, μπραβο σας, χαρας τους γονεις σας που πληρωσαν για τα μυαλα που κουβαλατε, και την σοφια σας. Μπραβο και παλι μπραβο, γιατι δεν παίρνετε μερικα απλα μετρα:

1 Πληρωνετε ταμειο ανεργιας και αναγνωριζεται ο χρονος αυτος για συνταξη. Γιατι δεν βαζετε αυτους τους ανρθωπους, αφου πληρωνονται να κανουν βαρδιες και να ειναι στα εκδοτηρια στο μετρο, ησαπ ηλπαπ και να πιανουν τους τζαμπατζηδες επιβατες; (2 καλα και οι ανεργοι ενεργοι και εξασφαλιση στα εσοδα των εταιρειων).

2 Να κλεισετε τα εθνικα καναλια τηλεοραση/ραδιο και της βουλης. Δεν τα θελουμε αλλωστε στα ανατολικα νησια διπλα στην Τουρκια δεν πιανει κανενα, ξεβολεψτε τα παιδια σας.

Δεη, οτε, ευδαπ βαλτε χερι χοντρο.

Καλλιεργηστε τον εθελοντισμο σε διαφορες υπηρεσιες.


Όσο για τις συνταξεις καντε λιγο κρατει. Στο δημοσιο εφαρμοστε οτι θελετε. Όσο για το ικα (ιδιωτικο τομεα) κοψτε από τα παιδια σας (δικα σας παιδια ειναι οι υπαλληλοι που εδιναν τις πλαστες συνταξεις γιατι τα επαιρναν) την συνταξη και το εφ απαξ τους, και παρτε αναδρομικα και εντοκα οτι εχουν καταχραστει.

Εγω προσωπικα δεν εκλεψα ποτε μαυρα, δεν πηρα ποτε, πληρωνω την ανωτατη κλαση του ικα 24 χρονια, και μου κοβεται την συνταξη, γιατι τα παιδια σας τα εφαγαν. Ε γ ω δ ε ν ε φ α γ α, δ ε ν φ τ α ι ω, θελω την συνταξη μου και αν ειναι αδυνατον θελω ολες τις κρατησεις μου δικες μου και του εργοδοτη μου απο το ικα αναδρομικα και εντοκα. Εγω δουλευω 8-10 ωρες την ημερα εδω και 34 χρονια, για να παρω μια συνταξη (που μου την ξεφτελίσατε, για μια υγεια (που την εξαθλιωσατε) για "περηφανα γηρατεια" που δεν θα τα δω.

Εσεις οι 300 για τα δικα σας εσοδα / εξοδα τι κοβετε;; Ξερετε το ψαρι απο το κεφαλι βρωμάει. Καθαρίστε το σπιτι σας και μετα εξολοθρεψτε εμας.

Οι ανεργοι ειναι απο τον ιδιωτικο τομεα και οχι απο το δημοσιο

Καθαρίστε το σπιτι σας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ομάδα είναι του κόσμου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Η ομάδα είναι του κόσμου"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ