2012-08-21 12:58:35
Φωτογραφία για Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταθέτουν πρόταση εξεταστικής για το μνημόνιο.
Πρόταση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο και την είσοδο του ΔΝΤ στη χώρα πρόκειται να καταθέσει στο Κοινοβούλιο το κόμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος  μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τόνισε ότι, η πρόταση θα τεθεί υπόψη όλων των βουλευτών της Βουλής, ώστε να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες υπογραφές.

Ακόμα, διευκρίνισε ότι η Επιτροπή θα διερευνήσει το πως φτάσαμε στο μνημόνιο, αλλά και την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων.

Επίκαιρη ερώτηση για τις αποζημιώσεις που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα

Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛΛ Ν. Μαριάς κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή την οποία απευθύνει προς τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, εν όψει της συνάντησης του πρωθυπουργού με την Α. Μέρκελ.

Ο Ν. Μαριάς, καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη διεκδίκηση των 162 δισ. ευρώ που -όπως υπογραμμίζει- οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα, λόγω των πολεμικών επανορθώσεων που επιδικάστηκαν στη πατρίδα μας από τη Διεθνή Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το 1946, αλλά και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου.
πηγή
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ