2012-08-21 10:39:03
Φωτογραφία για Απίστευτο ατύχημα με λεωφορείο στην είσοδο της Ξάνθης! Σώος ο οδηγός! [video]
Απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη στην είσοδο της Ξάνθης Τουριστικό Λεωφορείο του γραφείου tasios, κινούμενο με κατεύθυνση την Ξάνθη στην Εθνική Οδό Καβάλας-Ξάνθης, στο ύψος της ΒΙΠΕ Ξάνθης, πραγματοποίησε μια τρελή κούρσα με συγκρούσεις και έξοδο, προφανώς λόγω υπνηλίας του οδηγούς στο τιμόνι.

Πιο συγκεκριμένα, στις 00.30 το λεωφορείο που ήταν άδειο από επιβάτες αρχικά προσέκρουσε ,χωρίς να ανακόψει ταχύτητα, διαδοχικά σε δύο κολώνες φωτισμού στο δεξιό ρεύμα. Από τη σύγκρουση οι κολώνες θρυματίστηκαν εντελώς και στη βάση τους απέμειναν μόνο σίδερα και καλώδια ! Στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε όχημα, κατέρριψε μια πινακίδα σήμανσης, συνέχισε την τρελή κούρσα χτυπώντας πάνω στο κιγκλίδωμα γέφυρας, η οποία τον συγκράτησε στο δρόμο και, τελικά, σταμάτησε βγαίνοντας έξω από το δρόμο στην πλευρά της ΒΙΠΕ και μερικά εκατοστά δίπλα από την τάφρο απορροής του δρόμου!


Η συνολική πορεία του μετά τη σφοδρή πρόσκρουση στην πρώτη κολώνα διήρκεσε περίπου 100 μέτρα και όλος ο δρόμος γέμισε με θρύμματα τσιμέντου και γυαλιά. Ο οδηγός, που φάνηκε αρκετά τυχερός, εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να τον βγάλει αμυδρά τραυματισμένο και αρκετά σοκαρισμένo από το ατύχημα.

Διεκόπη η κυκλοφορία για 2 ώρες στην Εθνική Οδό

H Αστυνομία επενέβη άμεσα με αρκετά περιπολικά και άνδρες που διέκοψαν αμέσως την κυκλοφορία στα δύο ρεύματα, ενώ αρκετοί από τους οδηγούς που πρόλαβαν να περάσουν έπαθαν λάστιχο καθώς ο δρόμος είχε μετατραπεί σε ένα απίστευτο βομβαρδισμένο τοπίο με τσιμέντα και γυαλιά. Οι άνδρες της πυροσβεστικής ξεκίνησαν να καθαρίζουν το οδόστρωμα στη 1 μ.μ. ενώ ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία στις 2.45 μ.μ.

Δεν βρέθηκε υπεύθυνη υπηρεσία (!) για να απομακρύνει τα ηλεκτροφόρα καλώδια που έμειναν εκτεθειμένα (αν και έπεσε η ασφάλεια του φωτισμού) καθώς υπήρχε διχογνωμία μεταξύ ΔΕΗ και Αυτοδιοίκησης. Οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας δεν μπορούσαν να πιστέψουν την πορεία που διέγραψε το τουριστικό λεωφορείο, το οποίο είναι σχετικά καινούριο και έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

xanthipress.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ