2012-08-21 09:58:07
Φωτογραφία για «ΚΑΥΤΟ» 10ΗΜΕΡΟ... ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ, ΔΑΝΕΙΣΜΟΙ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ!
Έντονη κινητικότητα στον Ολυμπιακό και... «καυτό» το τελευταίο δεκαήμερο των μεταγραφών.

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε αναζήτηση της καλύτερης δυνατής λύσης για την κάλυψη του κενού που άφησε ο Μιραλάς με τη μετακίνησή του στην Έβερτον, κάνουν σκέψεις για περαιτέρω ενίσχυση σε θέσεις που έχει φανεί ότι υπάρχει πρόβλημα (αμυντικός μέσος, αριστερός μπακ) και παράλληλα ετοιμάζουν να δώσουν λύση στο θέμα του Βασίλη Τοροσίδη.

Για τον αρχηγό του Ολυμπιακού επίκειται άμεση συνάντηση ώστε να επιτευχθεί συμφωνία για πολυετή επέκταση του συμβολαίου του, παρόλο που είναι πάντοτε ανοιχτή η περίπτωση μεταγραφής του στο εξωτερικό, με την Ρόμα να δείχνει πιο... ζεστή από τη Νάπολι, αλλά και να είναι πλέον φανερό ότι οι υποψήφιοι σύλλογοι για τον Τοροσίδη περιμένουν την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου, προκειμένου να έχουν καλύτερη διαπραγματευτική θέση σε σχέση με τον Ολυμπιακό.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις και για παίκτες που πρόκειται να δοθούν δανεικοί ή να αποχωρήσουν από την ομάδα. Να δοθεί λύση δηλαδή σε περιπτώσεις όπως του Ντιόγκο, του Χαβίτο, του Κατάι και του Ντιελνά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ