2012-08-21 07:45:06
Φωτογραφία για Ξανάρχονται καύσωνες από αύριο!!!
Μπορεί ο καιρός για λίγες μέρες να δρόσισε, ωστόσο το καλοκαίρι θέλει να μας δείξει για τελευταία ίσως φορά φέτος, τα δόντια του και αυτό με ένα έντονο  κύμα ζέστης ως και καύσωνα, το οποίο θα επηρεάσει την χώρα μας από τα μέσα της εβδομάδας και κυρίως από την Τετάρτη και μετά.

Φαίνεται πως από αυτή την Τετάρτη ως και το επόμενο Σαββατοκύριακο, ένα αρκετά έντονο κύμα ζέστης από την βόρεια Αφρική, θα ανεβάσει αισθητότατα την θερμοκρασία σε ολόκληρη την Ελλάδα, και μάλιστα ο υδράργυρος σε αρκετές περιοχές κυρίως της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, θα αγγίξει τοπικά και τους 39-40oC, ενώ στις ευπαθείς στην ζέστη περιοχές, η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τοπικά και τους 40oC.

Οι βροχές και γενικότερα τα καιρικά φαινόμενα, φαίνεται για ακόμα μία φορά να απουσιάζουν, ωστόσο από τις αρχές τους Σεπτέμβρη, φαίνεται να αλλάζει η όλη διάταξη των συστημάτων και να έχουμε πτώση θερμοκρασία με παράλληλο ερχομό βροχών και καταιγίδων. Φαίνεται πάντως πως μετά τις 25-26 Αυγούστου ψυχρότερες αέριες μάζες θα ρίξουν  σε φθινοπωρινά επίπεδα την θερμοκρασία στην βόρεια Ευρώπη. Αυτό μάλλον θα έχει επιρροή και στον καιρό της χώρας μας, ρίχνοντας της θερμοκρασία όπως προείπαμε, αλλά δίνοντας και βροχές.
πηγή 
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βιβλική καταστροφή στη Χίο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βιβλική καταστροφή στη Χίο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ