2012-08-20 23:04:49
Φωτογραφία για Λατρεία για Μιραλάς!
Την αποθέωση από τους οπαδούς της Έβερτον γνώρισε ο Κέβιν Μιραλάς λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα της πρεμιέρας της νέας ομάδας του διεθνούς Βέλγου επιθετικού κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στον ...αστερισμό του Κέβιν Μιραλάς κινούνται οι οπαδοί της Έβερτον. Οι φίλοι του συλλόγου του Μερσεισάιντ νιώθουν ενθουσιασμένοι από την μεταγραφή του 25χρονου διεθνούς Βέλγου του Ολυμπιακού στην ομάδα τους και δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να το κρύψουν, αφού στο πρόσωπό του βλέπουν τον άνθρωπο, που θα διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην διάρκεια της φετινής σεζόν.

Οι φίλοι της ομάδας του Μερσεισάιντ φανέρωσαν την λατρεία τους προς το πρόσωπο του 25χρονου διεθνούς Βέλγου επιθετικού όταν αποθέωσαν τον μέχρι πρότινος παίκτη των «ερυθρόλευκων» λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οποία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στην Premier League.

Ο Μιραλάς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους ένθερμους φίλους των «ζαχαρωτών» να δείξουν την λατρεία τους προς το νέο αστέρι τηε αγαπημένης τους ομάδας.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ