2012-08-20 22:13:03
Φωτογραφία για Συνελήφθη ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε το θύμα του στην άσφαλτο!
Στα «ίχνη» του οδηγού που παρέσυρε το μεσημέρι του Σαββάτου 55χρονο οδηγό μοτοποδηλάτου και στη συνέχεια τράπηκε σε... φυγή, αφήνοντάς τον αβοήθητο στην άσφαλτο, βρέθηκαν χθες οι άντρες του Τμήματος Τροχαίας Αμαλιάδας, οι οποίοι «χτένιζαν» ολόκληρη την περιοχή για τον εντοπισμό του.

Συγκεκριμένα, οι άντρες του Τμήματος Τροχαίας Αμαλιάδας συνέλαβαν έναν Βούλγαρο στην περιοχή του Χαβαρίου, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου, στο 3ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Αμαλιάδας- Κουρούτα, επί της Αντωνίου Πετραλιά, στο ύψος που τελειώνει η διαχωριστική νησίδα.

Ο Βούλγαρος εκινείτο με ένα ΙΧΦ αυτοκίνητο τύπου βαν, πράσινου χρώματος με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο είχε κατεύθυνση από Αμαλιάδα προς Κουρούτα. Την ίδια κατεύθυνση είχε και το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 55χρονος Π.Μ. από την Αμαλιάδα και βρισκόταν πίσω από το βαν.

Την στιγμή που τελείωνε η νησίδα, ο οδηγός του βαν έκανε ξαφνικά αναστροφή, χωρίς καμία προειδοποίηση, με αποτέλεσμα το μοτοποδήλατο να καρφωθεί με δύναμη επάνω στο βαν και ο 55χρονος οδηγός του βρέθηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός του βαν όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, αντί να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή με κατεύθυνση την Αμαλιάδα.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ