2012-08-20 20:22:23
Φωτογραφία για Το παλεύουμε για Λάζαρο
Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ και οι ειδήσεις ήρθαν από τον Νίκο Σταυρόπουλο που μίλησε στο περιθώριο της "πρώτης". Τόνισε πώς γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να επέλθει συμφωνία με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο: "Συζητήσαμε και για τον Λάζαρο με τον ατζέντη του. Μακάρι να υπάρξει αίσιο τέλος, υπάρχουν δύο τρία θέματα οικονομικής φύσεως τα οποία πρέπει να ξεπεράσουμε. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και θα γίνει μέλος της ομάδας. Ο Λάζαρος είναι προτεραιότητα για εμάς και θα τον περιμένουμε. Αναλόγως τι θα γίνει με τον Λάζαρο θα δούμε και τις επόμενες κινήσεις μας. Συζητήσαμε και για τον Δέδα, θα δούμε τι θα γίνει το επόμενο διάστημα".

Για την συμφωνία με Χαραλαμπίδη: "Ο Χαραλαμπίδης θα είναι κομμάτι της ομάδας μας τη νέα σεζόν. Εμείς δείξαμε υπομονή στην περίπτωσή του, όπως αν θυμάστε είχαμε κάνει υπομονή όταν περιμέναμε τον Μαρκόπουλο να έρθει στον ΠΑΟΚ. Προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις και δείχνουμε την απαραίτητη υπομονή που χρειάζεται".


Για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας: "Συζητάμε με τον Δέδα. Σε ότι αφορά τους Αμερικανούς, έχουμε κάποιες περιπτώσεις στα υπ όψιν μας αλλά θα πρέπει να περιμένουμε γιατί στην περίπτωσή τους το θέμα είναι οικονομικό"

Για τη νέα σεζόν: "Το κίνητρο μας είναι του χρόνου να κάνουμε ανταγωνιστική ομάδα που θα είναι μεν φθηνή αλλά που θα παρουσιαστεί αξιόμαχη"

Δηλώσεις έκαναν και δυο παίκτες της ομάδας. Αρχικά ο Νίκος Καλλές που σημείωσε:

"Είμαι χαρούμενος που για 4η χρονιά είμαι στον ΠΑΟΚ, ο κόουτς με εμπιστεύτηκε. Ηρθαν συγκυρίες πέρσι γι΄αυτό δεν πήγαμε καλά. Επειδή, όμως, είμαστε νέα ομάδα ο στόχος θα έρθει στην συνέχεια, θα δούμε στην διάρκεια". Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ανέφερε: "Θέλω πρώτα απ' όλα να πάει καλά η ομάδα και μετά να παρουσιαστώ εγώ καλός σε ατομικό επίπεδο. Το κλίμα είναι καλό, με αγκάλιασαν στην ομάδα και ελπίζω ο κόσμος να μας στηρίξει".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κούρασαν τα... λουκέτα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κούρασαν τα... λουκέτα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ