2012-08-20 18:27:07
Φωτογραφία για ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ : ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, μίλησε από την Κίνα όπου αγωνίζεται πλέον στον «Libero 107.4 FM» και εκτός των σχολίων του για τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στη συμφωνία τού Κοντρέρας με τον Ολυμπιακό «Το συμβόλαιό μου έφτανε στο τέλος του και ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα να ανταποκριθεί. Υπήρχε οικονομικό πρόβλημα και έπρεπε όλοι να κάνουμε κάτι. Ετσι έφυγα από την ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια τού Βόσνιου φορ και συνέχισε:

«Δεν είναι μία και δύο στιγμές. Είναι όλα αυτά που έζησα. Με αυτό τον απίστευτο κόσμο. Ακόμη κι όταν έκαναν προθέρμανση τον αισθανόμουν. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι από τους λίγους που αισθάνεσαι ότι παίζουν στο γήπεδο. Καμιά φορά και τώρα που είμαι στην Κίνα τους φέρνω στο μυαλό μου για να ανεβαίνω ψυχολογικά. Είτε χάναμε, είτε κερδίζαμε είχαμε πάντα τον κόσμο πίσω μας».

Στο σχόλιό του για το νέο ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ φέτος, φιλικά και επίσημα. Βλέπω ότι έχει πολυ μέλλον αυτή η ομάδα, έχει ταλέντο. Χρειάζεται ενότητα και να δυναμώσει και στην ενδεκάδα της και στον πάγκο της αν θέλει να κατακτήσει τίτλους. Είναι σημαντικό ότι έχει έρθει στην ομάδα ένας επιχειρηματίας από τη Ρωσία».


Για τη μεταγραφή τού Κοντρέρας στον Ολυμπιακό ήταν σαφής: «Του εύχομαι καλή τύχη, αλλά εγώ δεν θα έκανα το ίδιο όποιο κι αν ήταν το ποσό. Όταν λέω κάτι το τηρώ για πάντα. Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Ακόμη κι όταν συζητούσα με τον Βρύζα να έρθω στον ΠΑΟΚ κι άλλες ομάδες από την Ελλάδα, δύο από την Αθήνα συγκεκριμένα, είχαν ενδιαφερθεί να με αποκτήσουν. Τους είπα όχι γιατί είχα δώσει το λόγο μου στο Ζήση. Στην Ελλάδα δεν θα μπορούσα να παίξω κάπου αλλού. Στην Ευρώπη θα ήθελα να επιστρέψω. Τώρα είμαι καλά στην Κίνα και θέλω να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ».

Για τον Ζήση Βρύζα επισήμανε: «Εμένα είναι φίλος μου, με έφερε στον ΠΑΟΚ. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Γνωρίζει το ποδόσφαιρο έχει καλή σχέση με τους παίκτες, με τους προέδρους, με όλους τους εμπλεκόμενους. Είναι νέος, έξυπνος και έχει καταφέρει πολλά».

Για τον Θόδωρο Ζαγοράκη, τόνισε: «Έχω καλή άποψη και γι αυτόν. Μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στον ΠΑΟΚ και να αγωνιστώ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ