2012-08-20 18:14:05
Φωτογραφία για ΛΙΑΤΣΙ : ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ...
Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού νίκησαν με 7-0 την ΑΕΚ και μάλιστα είχαν καλή εμφάνιση. Όμως υπήρξαν και μερικά κενά των ερυθρόλευκων στην απόδοσή τους, ενώ δεν έλειψαν και τα λάθη, κάτι που είναι αρκετά λογικό, αφού οι μικροί έχουν ακόμη έναν μήνα μπροστά τους για τις επίσημες υποχρεώσεις τους και έτσι έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους για να δουλέψουν και να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Άλλωστε δείχνουν ότι τώρα βρίσκονται σε καλό δρόμο για να τα καταφέρουν και να είναι 100% έτοιμοι όταν θα χρειάζεται.

Αυτό ακριβώς υποστήριξε και ο αρχηγός των Εφήβων του Θρύλου, Γιάννης Λιάτσι, ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του μετά το χθεσινό φιλικό ματς με την ΑΕΚ: «Πιστεύω πως αυτό που έκανε τη διαφορά στον αγώνα ήταν πως μπήκαμε δυνατά από την αρχή του ματς. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και αυτό φάνηκε αρκετά στον αγωνιστικό χώρο και έτσι μπορέσαμε και κάναμε το παιχνίδι μας. Η ΑΕΚ εξαιτίας της δικής μας καλής κυκλοφορίας της μπάλας δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι της και να παίξει όπως είχε συνηθίσει μέχρι τώρα και με τον τρόπο που αγωνιζόταν και πέρυσι. Έτσι και εμείς καταφέραμε να φτάσουμε το σκορ σε υψηλά επίπεδα».


Όσον αφορά για την ετοιμότητα της ομάδας και αν θα είναι έτοιμη όταν θα αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, σχολίασε ο αμυντικός μέσος των ερυθρόλευκων: «Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει και όταν θα αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Δουλεύουμε κάθε μέρα αρκετά σκληρά και κάνουμε αρκετά καλές προπονήσεις, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της χρονιάς που θα έχουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ