2012-08-20 18:07:05
Φωτογραφία για Εθνικός κίνδυνος το δημογραφικό αναφέρει αναγνώστης
Ανατριχιαστικά είναι τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει αλλά μία Ελλάδα που έχασε μέσα σε μόλις δέκα χρόνια περισσότερο από 1.000.000 Έλληνες (!) στην χειρότερη δεκαετία από την δεκαετία του 1940! .Με τον υπάρχοντα ρυθμό μείωσης του πληθυσμού που έχει ενταθεί κατακόρυφα την τελευταία διετία, υπολογίζεται ότι στα τέλη της δεκαετίας θα έχουμε φτάσει στα επίπεδα του 1970 με την Ελλάδα των 8 εκατομμυρίων ψυχών! Στη γενική απογραφή του 2001 ο πληθυσμός της χώρας είχε καταμετρηθεί σε 10.964.020 άτομα, ενώ το 2009, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, υπολογίσθηκε ότι ξεπέρασε τα 11.282.571 άτομα Aπογραφή της ΕΛΣΤΑΤ σήμερα στην Ελλάδα ο πληθυσμός είναι 9.903.268.

Η γήρανση του πληθυσμού συνεχώς αυξάνεται. Ο πληθυσμός της χώρας που είχε ηλικία άνω των 65 ετών, το έτος 1991, έφθανε το 14% και εκτιμάται ότι το 2025 θα φθάσει το 25%, ενώ τα παιδιά κάτω των 15 ετών θα παραμείνουν στο 19%, όταν το αποδεκτό ποσοστό κανονικής πληθυσμιακής διάρθρωσης είναι το 4%.Η Ελλάς εξελίσσεται, ιδιαίτερα στην περιφέρεια, σε χώρα γερόντων με σοβαρά προβλήματα στο κοινωνικό, οικονομικό και αμυντικό σύστημα
. Η ανεξέλεγκτη είσοδος χιλιάδων λαθρομεταναστών στη χώρα δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη δημογραφική σύνθεση, στην ασφάλεια και στην ποιότητα ζωής του πληθυσμού. Εκτιμάται ότι στο μέλλον με δεδομένα τη γήρανση του πληθυσμού, την υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με την υπεργεννητικότητα των μεταναστών, αλλά κυρίως με τη δυνατότητα επικοινωνίας τους με τις όμορες προς την Ελλάδα χώρες προελεύσεως, με τις γνωστές αλυτρωτικές θεωρίες, θα δημιουργηθούν εθνικές μειονότητες. Τα κύρια αίτια της υπογεννητικότητος στην Ελλάδα η μείωση των γάμων, η αύξηση των διαζυγίων, η νομιμοποίηση των αμβλώσεων, ο επαγγελματισμός της γυναίκας, το κόστος ανατροφής και φύλαξης των παιδιών, η ανεργία, η αστικοποίηση, η εξέλιξη της αγροτικής οικονομίας, η μειωμένη κρατική μέριμνα δια την εξάλειψη των αιτίων.

Η αύξηση του "ελληνικού" πληθυσμού (στον οποίον προφανώς περιλαμβάνονται οι πάντες) επαφίεται στη γεννητική "κινητικότητα" των αλλοδαπών! Αναμενόμενο. Αφενός κατάντησαν τη χώρα μας ξέφραγο αμπέλι. Αφετέρου εξοντώνουν τους Έλληνες πολίτες σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην έχουν πλέον την οικονομική δυνατότητα αλλά και την ψυχική διάθεση να δημιουργήσουν οικογένεια. Ο ελληνικός λαός αποδεκατίζεται με όλους τους δυνατούς -επίσημους και ανεπίσημους- τρόπους.

Πρέπει άμεσα να παρθούν μέτρα για το σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας και να σταματήσουν να ομιλούν οι Κυβερνώντες για μειώσεις των επιδομάτων πολυτέκνων ,τριτέκνων αλλά να δώσουν κίνητρα στα νέα ζευγάρια που σήμερα σκέφτονται αν θα κάνουν παιδιά ,και να αυξηθούν τα κίνητρα για πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες.Ειδάλλως κύριοι κυβερνώντες όσα μέτρα και να πάρετε δεν θα έχετε σε ποιούς να τα εφαρμόσετε σε λίγα χρόνια!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ