2012-08-20 17:06:53
Φωτογραφία για Επίσημα παίκτης του ΟΦΗ ο Κουτσιανικούλης
Παίκτης του ΟΦΗ είναι κι επίσημα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. "Επέλεξα τον ΟΦΗ και είμαι ευτυχισμένος", δήλωσε ο 24χρονος άσος.

Μάλιστα ο 24χρονος άσος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, εξηγώντας το λόγο που επέλεξε τον ΟΦΗ και όχι κάποια άλλη ομάδα.

"Ύστερα από αρκετό καιρό και μια επίπονη διαδικασία για μένα, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. Επέλεξα τον ΟΦΗ και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για αυτό. Με την βοήθεια του προπονητή, της διοίκησης και φυσικά του κόσμου, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή μπάλα και να πάμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΟΦΗ κ. Μάνθο Πουλινάκη η παρουσία και η επιμονή του οποίου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να επιλέξω τον ΟΦΗ", είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός άσος.

Ο Κούτσια δεν πιάνει τη θέση μίας από τις τρεις μεταγραφές που μπορούν να κάνουν οι ομάδες χωρίς αδειοδότηση, αφού είναι στο όριο των παικτών που βρίσκονται στο 24ο έτος της ηλικίας τους.

Όπως είπαμε και νωρίτερα ο "Μεσι" είναι μόνο η αρχή! Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι την Πέμπτη θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις παικτών πρώτης γραμμής, ενώ η διοίκηση της ομάδας έχει βρει λύση και με την εφορία για τη φορολογική ενημερότητα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ