2012-08-20 14:53:50
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ... ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Αν και φέτος έμοιαζε πιο βέβαιο από πέρυσι ότι η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού θα μεταβεί στο Καρπενήσι για προετοιμασία, ενδεχομένως να μην μπορεί ο Θοδωρής Βλάχος να βρει μία εβδομάδα η οποία, πέρυσι, αποδείχθηκε πολύτιμη για την πορεία της ομάδας.

Τη Δευτέρα, 20 Αυγούστου, η ομάδα θα μαζευτεί στις 18:00 στον Άγιο Κοσμά και θα είναι άπαντες παρόντες, πλην των τεσσάρων διεθνών που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δηλαδή του Νικόλα Δεληγιάννη, του Γιάννη Φουντούλη, του Κώστα Μουρίκη και του Βαγγέλη Δελακά, αλλά και του Μπλάι Μάγιαρακ. Η προετοιμασία ξεκινά νωρίτερα από πέρυσι, έστω δύο μέρες, αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας αρχίζουν σχεδόν δύο εβδομάδες νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ματς στις 26 Σεπτεμβρίου και, μάλιστα, όχι με τον ΠΑΟΚ, όπως πέρυσι στις 8 , όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να νικήσουν με 18-5 σε ένα σχεδόν γεμάτο κολυμβητήριο που στήριζε τη νέα προσπάθεια της ομάδας, αλλά στο Champions League. Η διοργάνωση ξεκινά νωρίς λόγω των 24 συλλόγων που συμμετέχουν σε εκείνη, ως εκ τούτου θέλει αρκετή σκέψη για το αν θα «θυσιαστεί» μία εβδομάδα για να βρεθούν οι παίκτες σε ομοιογένεια, ή αν θα μπουν πολύ γρήγορα σε παρτίδα σκάκι με τακτικές και σε καταστάσεις αγώνα.

Η κλήρωση θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου και ο Ολυμπιακός θα μάθει τους αντίπαλούς του στον όμιλο της πρώτης φάσης του Champions League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ