2012-08-20 12:57:43
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ ΒΑΡΓΚΑΣ ΚΑΙ Η ΤΖΕΝΟΑ...
Το ενδιαφέρον του για τον Εντουάρντο Βάργκας, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα άρεσε πολύ στον Ολυμπιακό, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, στο χθεσινό φιλικό μεταξύ των ερυθρόλευκων και της Νάπολι, αποκάλυψε ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι.

Ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής, που έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να δοθεί δανεικός από τη Νάπολι, ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς.

Ένας από τους παίκτες που τις τελευταίες μέρες έκαναν... «θόρυβο» γύρω από το όνομά τους είναι ο Εντουάρντο Βάργκας. Αιτία οι δηλώσεις του, με τις οποίες ζητούσε να παίζει περισσότερο στη Νάπολι, όπου ο ανταγωνισμός στην επίθεση είναι μεγάλος και μάλιστα, προχωρώντας παρακάτω, ζήτησε από την ομάδα του να τον παραχωρήσει δανεικό σε περίπτωση που ο χρόνος συμμετοχής του δεν προβλέπεται να αυξηθεί.

Η ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται πολύ για τον Χιλιανό επιθετικό είναι η Τζένοα, με τον πρόεδρό της, Ενρίκο Πρετσιόζι, σε δηλώσεις του στο ιταλικό «Sky» νμα παραδέχεται πως θέλει τον Βάργκας «Ο Βάργκας μας αρέσει πολύ, τον παρακολουθούμε καιρό και τον θέλουμε. Αν η Νάπολι αποφασίσει να τον παραχωρήσει δανεικό, εμείς είμαστε έτοιμοι να τον υποδεχτούμε στη Γένοβα», τόνισε ο Πρετσιόζι.


Πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ανταλλαγή του Βάργκας με τον Τζιλαρντίνο, αλλά ο πρόεδρος της Τζένοα δεν πιστεύει πως μπορεί να γίνει αυτό...

«Είναι δύο διαφορετικοί παίκτες. Δεν ξέρω αν ο Τζιλαρντίνο ενδιαφέρει τη Νάπολι. Το βλέπω δύσκολο.»

Οι μεταγραφές στην Ιταλία μοιάζουν «μπλοκαρισμένες», οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι λίγες και ο, έμπειρος από μεταγραφές, Πρετσιόζι εκφράζει την άποψη...

«Το μεταγραφικό παζάρι θα ζεσταθεί μετά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όσοι ηττηθούν θα αναζητήσουν ενίσχυση. Για το λόγο αυτό δεν βιάζομαι, όλα θα γίνουν τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Θα εφαρμοστούν οι νόμοι»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Θα εφαρμοστούν οι νόμοι»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ