2012-08-20 11:40:05
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΧΑΪΝΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ... «ΖΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ» *ΒΙΝΤΕΟ*
Την επιτυχημένη περσινή συνταγή, δηλαδή βήμα-βήμα και χωρίς μεγάλα λόγια πρέπει να ακολουθήσει και φέτος ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα είπε ο Κάιλ Χάινς στο "gazzetta.gr", κατά την άφιξή του το πρωϊ στο "Ελ. Βενιζέλος".

«Πέρσι κανείς δεν περίμενε αυτό που καταφέραμε. Κάναμε μια μεγάλη έκπληξη, αλλά φέτος θα είναι όλα θα διαφορετικά, όλοι θα μας περιμένουν. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι, όμως, θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες. Το γεγονός πως έμειναν οι περισσότεροι παίκτες και έγιναν ελάχιστες αλλαγές, θα μας βοηθήσει αρκετά» είπε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ των ερυθρόλευκων.

Ο 26χρονος σέντερ ρωτήθηκε στη συνέχεια για το εάν έχει συνειδητοποιήσει τι κατάφερε πέρσι με τον Ολυμπιακό και εξήγησε πως

«αυτό που ζήσαμε δεν είναι εύκολο να το επαναλάβουμε. Θέλουμε να το ζήσουμε ξανά το περσινό, αλλά επαναλαμβάνω, δεν θα είναι εύκολο. Το θέλουμε πολύ όμως. Όλα τα παιδιά που έμειναν από πέρσι έχουμε το ίδιο κίνητρο και τους ίδιους στόχους».


Ο Αμερικανός αποκάλυψε πως μίλησε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με τους συμπατριώτες του Έισι Λο και Τζόι Ντόρσεϊ και αποκάλυψε πως του προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι έμειναν και οι δύο στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης. «Μίλησα με τον Έισι πολλές φορές αυτή την εβδομάδα και μιλούσαμε και με τον Τζόι, χάρηκαν που έμειναν και εγώ χάρηκα που και οι δύο επέστρεψαν. Ήταν μια μικρή έκπληξη για εμένα γιατί θα μπορούσαν και οι δύο να έχουν υπογράψει στο ΝΒΑ».

Όσο για το πως τον... υποδέχτηκαν στις ΗΠΑ φίλοι και γνωστοί, ο Κάιλ Χάινς είπε ότι «όταν επέστρεψα στις ΗΠΑ ήρθαν φίλοι μου στο αεροδρόμιο και το διασκεδάσαμε αρκετά αφού μου έκαναν μια υπέροχη υποδοχή έκπληξη. Όταν έμεινα μόνος σκεφτόμουν ημέρες τι καταφέραμε, ήταν απίστευτο. Οι προσδοκίες θα είναι μεγάλες πλέον και πρέπει να ανταποκριθούμε. Έλεγα στον εαυτό μου πρέπει να επιστρέψω στην Ελλάδα και να τα καταφέρουμε και πάλι».
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Nεκρή θάλλασα ο Πειραιάς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Nεκρή θάλλασα ο Πειραιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ