2012-08-20 08:58:03
Φωτογραφία για Πανεπιστήμια , το συνδικάτο της κατρακύλας
Η αρχική σκέψη μου ήταν να διατυπώσω με κόσμιο ύφος τις απόψεις μου για την κατρακύλα των Ελληνικών Πανεπιστημίων σχεδόν κατά εκατό θέσεις...   προβάλοντας την ανυπαρξία διασύνδεσής των ιδρυμάτων με την παραγωγή .

Όμως η οργή κυριαρχεί επί του κειμένου και δεν υπάρχει λόγος να παραστήσει κανείς τον πολιτισμένο σ’αυτά τα υποκείμενα τα οποία μετέτρεψαν το Πανεπιστήμιο σε διεθνές αχούρι τριτοκοσμικού επιπέδου. Τα αρχοντολαμόγια , αυτές οι βδέλες των κοινοτικών προγραμμάτων ,της κληρομικότητας των εδρών , της ρουσφετολογίας στην ιεραρχία (ομολογώ ότι πολλοί δούλεψαν σκληρά και αμισθί πολλά χρόνια για τους καθηγητάδες τους και μετά όμως όντας αυτοί καθηγητές έκαναν τα ίδια) στεγανοποίησαν τα Πανεπιστήμια αποκλείοντας κάθε Έλληνα επιστήμονα που θήτευσε σε ξένα ιδρύματα ακόμα και πολύ υψηλότερου επιπέδου κραυγαλέες περιπτώσεις Νανόπουλου και Κονδύλη που όντας μεγαθήρια της παγκόσμιας πανεπιστημακής κοινότητας κρίθηκαν ανεπαρκείς από τις εδώ λαμογιοδιάνοιες.


Ακόμα και το νομοσχέδιο της ανθρωπόμορφης λάμιας που άφησε τα σχολεία χωρίς βιβλία είχε στοιχεία που θα κουνούσαν τον βρωμερό τους βάλτο . Όμως με σύμμαχο τα άλλα βαμπίρ τις κομματικές νεολαίες , σε άριστο συγχρονισμό μπλόκαραν τα πάντα στο να μη εφαρμοστεί ο νόμος .

Αυτοδιοίκητο των Πανεπιστημίων και του κώλ.. τα εννιάμερα , αυτοδιοίκητες μπίζνες διασπάθησης χρημάτων των φορολογούμενων είναι , ατελείωτο πάρτυ άχρηστων συγραμμάτων , απαρχαιωμένων προγραμμάτων σπουδών , κατεστραμένων υποδομών .

Σαφώς το κείμενο είναι εμπαθές , αλλά η εμπάθεια προκύπτει από το αποτέλεσμα που είναι η συνεχής κατατρακύλα .Το Πανεπιστήμιο είναι επένδυση στο μέλλον της χώρας και όχι ολετήρας ταλέντων και νεκροταφείο ελπίδων περίπου 100.000 παιδιών που εισέρχονται στα ΑΕΙ κάθε χρόνο.

Για να μην μακρυγορούμε η λύση είναι , λίγο φυλακή , διάλυση ή αχρήστευση των κομματικών νεολαιών και δομημένη αξιολόγηση με καθαιρέσεις καθηγητών και κλείσιμο εδρών . Τις λεπτομέρειες τις αφήνουμε στους ειδικούς.

Ειλικρινά θεωρώ ότι με τα παραπάνω αδικώ μερικούς πανεπιστημιακούς που παραμένουν στρατιώτες της γνώσης και είναι πραγματικοί δάσκαλοι , αλλά δυστυχώς ο καθολικός καρκίνος που τους περιτριγυρίζει τους εξαφανίζει.

paragoume.wordpress.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ