2012-08-20 08:14:03
Φωτογραφία για Ορεξάτος για δουλειά είναι ο Ματσιούλις
Ευδιάθετος και με όρεξη για δουλειά έφτασε στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Γιόνας Ματσιούλις.

Ο Λιθουανός, που ξεκουράστηκε για λίγες μέρες μετά το ολυμπιακό τουρνουά, δήλωσε χαρούμενος που ανήκει στην «πράσινη» οικογένεια και έτοιμος να δώσει το 100% ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.

«Έχω πολύ καλές εντυπώσεις ως τώρα και νιώθω χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Είναι εξαιρετικό το συναίσθημα να είμαι μέλος αυτή της ιστορικής ομάδας. Είμαι χαρούμενος και έτοιμος να δουλέψω. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας. Η αλήθεια είναι πως ήταν ένα επίπονο καλοκαίρι για μένα. Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες όμως είχα έντεκα μέρες κενό. Ήταν καλός χρόνος για να επανέλθω λίγο. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά νομίζω ότι είμαι έτοιμος για σκληρή δουλειά και ακόμα μια προετοιμασία», είπε ο 27χρονος φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις την καριέρα μου. Είναι τεράστια η ιστορία του και έχει πολύ μεγάλους στόχους. Όταν έρχεσαι σε μια τέτοια ομάδα ξέρεις τι σε περιμένει. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι. Σου δίνει πίεση το γεγονός, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος 100%».

Όσο για τις συστάσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους;

«Ο Σάρας μου είπε πάρα πολύ καλά πράγματα για την Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό και τη ζωή στην Αθήνα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ για μια νέα ζωή. Για παράδειγμα είχε 10 βαθμούς στη Λιθουανία, ενώ εδώ που έφτασα έχει 35».
sport-fm
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O καιρός για σήμερα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O καιρός για σήμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ