2012-08-19 20:31:36
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΝΟΒΑ : ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΣΑΔΟ
Η επιθυμία του Πάουλο Μασάδο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, όπως επιβεβαίωσε και ο τεχνικός της πρώην ομάδας του. Ο Αλέν Καζανοβά μίλησε πριν από τη χθεσινή πρεμιέρα της Τουλούζ κόντρα στην Σεντ Ετιέν στο γαλλικό πρωτάθλημα και ξεκαθάρισε τη θέση του για το ζήτημα της παραχώρησης του Πορτογάλου.

«Ο Πάουλο Μασάδο ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό. Είναι αλήθεια ότι η Τουλούζ ξεφορτώθηκε έναν παίκτη, ώστε να προωθηθούν νέοι από την ακαδημία;», ήταν η ερώτηση που έγινε στον 50χρονο προπονητή. «Δεν ισχύουν καθόλου αυτά που λέγονται ή που σκέφτονται ορισμένοι. Ο Πάουλο Μασάδο έχει δείξει από την 1η Ιανουαρίου ότι δεν ήταν ευχαριστημένος μαζί μας. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά ήθελε να φύγει, επειδή δεν είχε σταθερή θέση στη βασική 11άδα», είπε ο Καζανοβά και συνέχισε: «Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με αναμφισβήτητη ποιότητα και δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αυτό. Οταν αποφασίστηκε ότι θα παραχωρηθεί από την ομάδα, ο πρόεδρος (σ.σ. Ολιβιέ Σαντράν) βρήκε την κατάλληλη πρόταση που αντιστοιχούσε στην αξία του και τον δώσαμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπλοκάρουμε την μεταγραφή».


Ο Καζανοβά ήθελε να εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση και ήταν πολύ ομιλητικός για τον 26χρονο μέσο, καθώς είχε προκληθεί πολύ μεγάλος θόρυβος τους προηγούμενους μήνες για τον Πάουλο. «Ο πρόεδρος θέλει να βλέπει τους παίκτες να είναι ευχαριστημένοι που αγωνίζονται στην Τουλούζ, και προφανώς η συγκεκριμένη προϋποθέσει δεν υπήρχε στην προκειμένη περίπτωση. Ήρθε μια πρόταση και ο Μασάδο έφυγε με καλούς όρους για την ομάδα», υπογράμμισε ο Γάλλος και αναφέρθηκε στο μέλλον του Πορτογάλου: «Του εύχομαι καλή τύχη στην καριέρα του και γενικά σε όσους έφυγαν από την Τουλούζ. Νομίζω ότι έχει τις δυνατότητες να βάλει και πάλι σε ανοδική πορεία την καριέρα του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ